Egzotikus villa Bali szigetén

A Jodie Cooper Design által tervezett és kivitelezett villa Nusa Lenbongan szigetén található. Nem közvetlenül a partra épült, így a tengeri fürdőzéshez egy rövid autóút szükséges, de a hegy tetejéről elénk táruló látvány minden kényelmetlenségért kárpótol. Az összesen 6 fő számára bérelhető házat csak felnőttek vehetik igénybe, így a berendezés, és az épület kialakítása is ennek megfelelő. 3 alaposan felszerelt lakószoba található az épületben, egymástól teljesen elszeparálható formában.

A közös használatú helyiségek, és a medence mindhárom hálóból egyszerűen elérhetőek. Valamennyi helyiség teljesen eltolható üvegfallal rendelkezik, így a vendégekre van bízva, hogy mikor szeretnék a kerttel összenyitni a szobájukat. Az épület és a kert minden pontján kényelmi megoldások szolgálják a vendégek igényeit. A berendezések a helyi sajátosságokat tükrözik, a hófehér padlókon elhelyezett ősi népies mintás szőnyegek, a belógatott fonott lámpák, a tengerifűből készül ülőkék, és a kanapékra dobott párnák segítségével teremtik meg az abszolút indonéz hangulatot.

Ebben a házban a pihenésé a főszerep. A vendégek kényelméről, és a tisztaságról a személyzet gondoskodik. A feszített víztükrű medencéből csodálatos kilátás nyílik a sziget által határolt öbölre, úszás után pedig kikapcsolódásképpen a türkiz vagy narancs pihenőfotelek egyikén élvezhetjük a ragyogó napsütést, vagy elfogyaszthatjuk romantikus vacsoránkat a tetőterasz intim szegletében.

Egzotikus nyaraló Bali szigetén

Babzsák fotel és bútor teraszon

Fedett terasz és medence

Modern lakberendezés keleti szőnyegekkel

Etno lakberendezés modern bútorokkal

Nyaraló Bali szigetén

Nyaraló eklektikus lakberendezés

Tolóajtók a nappaliban

Hálószoba berendezés tömörfa ággyal

Tolóajtóval leválasztott hálószoba

Franciaágy faragott kerettel

Faragott fürdőszoba szekrény Bali

Egzotikus lámpa a fürdőszobában

Keleties hangulatú indonéz lámpa a fürdőszobában

Hálószoba világítás keleties lámpákkal

Tömörfa hálószoba bútorok

Lakberendezés egzotikusan Bali szigetéről

Keleti szpnyeg a nappali közepén

Faragott ajtókeret

Faragott bejárati ajtó a teraszról

Kerti tó kőlapokkal tipegők

Fedett terasz ülőpadokkal, párnákkal

Hangulatvilágítás keleties lámpákkal

Egzotikus nyaralás Balin

Nyaraló esti világítás

Nyaraló világított medencével

Bali nyaraló egzotikus lakberendezés