Tarts velünk, nézzünk szét ebben a fantasztikus erdei házban, az Austin Cabin-ban, ahol a rusztikus lakberendezés kedvelői találnak maguknak kedvükre való látnivalót. Ez az impozáns faház kalifornia hegyes-erdős vidékén található. Több napos túrákra induló csoportok szállnak meg itt előszeretettel. A ház külső megjelenésével a belső kialakítás is tökéletes összhangban van.

Az alapvetően markáns rusztikus lakberendezési stílus néhány modern elemmel is kiegészül. Az erdei környezetben természetesen a legnagyobb mennyiségben a fa van jelen, ami finom felületkezelést, antikolást kapott. Ezt követi a kőburkolat, a marhabőr kiegészítők, a bársony és a melegséget sugárzó lakástextilek, kárpitok. A nagy üvegfelületek, az eltolható ajtókeretek a modern vonalat képviselik, de elengedhetetlenek a táj élvezetében, tiszta estéken a csillagos ég szemlélésében, és így még a rusztikus teraszra és a kültéri kandallóra is csodálatos kilátás nyílik. 

A földszinten a nagy L-alakú konyhát, a faragott étkezőszékekkel körberakott étkezőt és a nagy robusztus kőburkolattal kirakott kandallót találjuk, ami a nappali központi eleme. A felső emeleten több lakosztály is épült, igazi természetes hálószobai környezettel. A gyerekek a kedvelt emeleteságyas és játszósarkos kialakítású gyerekszobában fogják magukat remekül érezni.

Austin Cabin faház erdei szállás

Erdei luxusszállás kőkandallóval

Rusztikus kőkandalló kéménnyel

Rusztikus terasz kőburkolattal és tűzrakó hellyel

Rusztikus konyhabútor marhabőr borítású étkezőszékekkel

Rusztikus bőr étkezőszékek szarvasagancs lámpával

Kültéri kandalló kőburkolattal kőpaddal

Rusztikus nappali bőr bútorokkal, sok asztali lámpával

Réz fürdőkád fa fürdőszoba szekrényekkel

Rusztikus amerikai gyerekszoba emeletes ágyakkal

Romantikus rusztikus hálószoba kandallóval

Türkizkék festett faragott ágy

Faragott ágy fetett fürdőszobai bútorral

Austin Cabin faház erdei szállás California