Lima Design - Férfibarlang látványterv

Minden férfinak szüksége van az otthonában egy olyan zónára, területre, egyfajta territóriumra, ami csak az övé, ahol zavartalanul és önfeledten kikapcsolódhat. Szerencsés esetben, egy nagy alapterületű családi ház esetében ez meg is valósulhat. Az Egyesült Államokból importált lakásfelújító műsorokban gyakori kérés a férfiak részéről egy partyszoba, vagy egy játékszoba kialakítása, ahol a barátokkal és egy-két sör társaságában visszavonulhatnak és csak a kedvenc játékuknak hódolhatnak.

Lima Design - Férfibarlang baseball relikviák

Lima Design - Férfibarlang baseball mez

Lima Design - Férfibarlang elegáns berendezéssel

A Lima Design tervezői ezeket a vágyakat új szintre és a megvalósíthatóság realitására emelték. Ügyfelük részére terveztek egy ízig-vérig maszkulin teret, ahol a játékok legszélesebb skálája vonul fel. A több funkciós nyitott tér berendezését az elegancia járja át finom rejtett fényekkel és okos technikai megoldásokkal. A sport relikviák számára külön üveges vitrinszekrény áll rendelkezésre.

Lima Design - Férfibarlang bárpulttal

Lima Design - Férfibarlang pókerasztal

Lima Design - Férfibarlang és lounge kanapé

Lima Design - Férfibarlang pókerasztal

Lima Design - Férfibarlang és Lego gyűjtemény

Lima Design - Férfibarlang xbox sarok

A tulajdonos fanatikus amerikai foci rajongó, de jutott itt hely a professzionális legó figuráknak is. A legújabb xbox játékokat hatalmas kivetítőn élvezhetik. A biliárd asztal és a tíz férőhelyes pókerasztal elmaradhatatlan berendezési tárgy. A bárpult a felfrissülés helye, ahol egy kellemes koktél keverve magunknak lazíthatunk a lounge ülőgarnitúrán.

Lima Design - Férfibarlang lounge szekció

Lima Design logo

 www.limaeurope.hu