Miniház, tiny house mobil stúdióval

A stúdió teljesen hangszigetelt a külső falán pedig vízálló, hatalmas kültéri hangszórókat találunk, ami első megjelenésre egy hatalmas erősítőnek tűnik. A hegedűk alakjából a tapasztaltabbak már felismerhették, hogy itt elektromos hegedűket láthatunk. 

A ház külső borítása részben brazil abaco keményfából, részben pedig az amerikai tehervagonok stílusára hajazó fekete hullámos fémlemezből készült. Az apró ház belsejében a kis alapterület ellenére egy nagy konyha fogad minket, fehér shaker stílusú szekrényekkel, fekete ipari stílusú bárszékekkel. A pult túlnyúlik az elülső falon, ezzel egy olyan bárrész jött létre, ami négy embernek is kényelmes helyet ad az ablakok előtt. Az építők egyik ötletes és praktikus alkotása az a felnyitható tetejű dohányzóasztal amibe két monitort is elrejtettek egy profi hangszóróval. A számítógépet a rendszerre csatlakoztatva máris üzembe helyezhető a zeneszerkesztő stúdió. 

A házat Brian Crabb tervezte a VIVA Collectiv munkatársa, fotók: Don Shreve. A művésznő hivatalos oldalán még több kép található az építés menetéről és a miniházról. 

Miniház udvara és terasza

Miniház fém tető és fémlemez borítás

A házhoz csatlakozó mobil stúdió

Shaker stílusú konyha

Teljesen hangszigetelt szoba

A háló a galérián kapott helyet

Garázsajtón keresztül a nappaliba

Asztalba rejtett hangstúdió

Tágas zuhanyzó a miniházban

Miniház alaprajz