Ennek a dél-svédországi, tipikusan skandináv kinézetű nyaralónak és kertnek a berendezése olyan, mintha Spanyolország vagy Olaszország valamelyik egzotikus tájára csöppentünk volna. Nemcsak a medence, a fügefák, a lila akácok és az olajfa miatt. A ház tágas belső terében sok meleg hatású természetes anyagot találunk, mint például rattan, fa, lenvászon és szalma. Az ilyen dekorációnak köszönhetően itt az örök nyár hangulata uralkodik. 

Svédországi nyaraló

Az összefüggő tér egyik érdekessége a konyhasziget. Ezen kívül nincs további konyhaszekrény, a konyhai gépek és a mosogató is a szigetbe lett építve. A natúr lakberendezési elemek, a szőnyeg, a paraván tovább erősítik a nyárias és laza hangulatot. 

Egyterű koncepció

Szigetes konyha

Függönnyel leválasztott háló

Szigetbe épített konyhai gépek

Fekete bejárati ajtó és fém lépcső

A könnyed len anyagokból függönyök készültek, amik leválasztják a hálófülkét, a fürdőszobai szekrény tárolópolcait vagy éppen kerti bárasztal polcait. 

Hálófülke

Függönnyel eltakart fürdőszobai szekrény

Ez a lakberendezés és kert meglepő elegye a skandináv és mediterrán életérzésnek. Felvonultatja a legújabb trendek elemeit, miközben behozza a mediterrán lazaságot a skandináv nyugalmával. 

Kerti grillező és pult bárszékekkel

Napozóágyak és lilaakác

Spanyolországot idéző skandináv nyaraló

Olajfa és fügefa

Bízzunk benne, hogy a következő évtizedekben sem kell attól tartanunk, hogy a skandináv régió mediterrán jelleget ölt, maradjon ez meg a mediterráneum sajátja.