Dóró Juditot kérdeztük erről az érdekes projektről:

"Az építésszel közösen gondoltuk ki a komplexum alaprajzát, majd az arculati jellegzetességek figyelembe vételével terveztük meg a belső designt és a hangulati koncepciót. A stílusnak visszafogottnak kellett lennie, ugyanakkor időtállónak és elegánsnak is. Az anyaghasználat tekintetében lényegében ugyanolyan követelményeknek kellett eleget tenni, mint egy hotel tervezésénél, vagyis speciális megrendelői igények mentén haladva.

Elegáns ügyfélváró

Privát banki részleg

A fogadótérbe egy reprezentatív és egyedi tervezésű recepciós pult fogadja az ügyfeleket, illetve  nagyon kényelmes natúr színű, lekerekített formájú klubfotelek. Ebből a térből nyílnak a hangszigetelt üvegajtókkal leválasztott tárgyalók. Színvilágot tekintve neutrális, visszafogott színeket használtunk, mely egyben egy nyugalmat árasztó semlegesebb környezetet teremt. A természet egyes elemeit felhasználva próbáltunk olyan enteriőröket képezni, mellyel a nyugalom szigetévé is válnak ezek az irodák.

Privát ügyfelek banki recepciója

Közlekedő bankban

Speciális arculati elem a sávos, szövet álmennyezet , melyben elegánsan húzódnak led világítás elemei. Bútorokból prémium minőségű és különleges formavilágú termékek kerültek be a palettába, követve a természetes színharmóniát. A kerekített formák ezekben a különálló helyiségekben is kellemes és otthonos hangulatot teremtenek a természetes színvilággal, motívumokkal. Különleges kontrasztként jelennek meg a falakon látható antik festmények és a recepción található Private reklámfelirat. Ezeket az elemeket is sikerült harmonikusan beilleszteni az új környezetbe.

Tárgyaló sötétkék fotelekkel

Led fények a tárgyalóasztal felett

Kerek led lámpák

Munkaállomás bankban

Lakberendező tervezte ezt az irodát

Meeteng room látványterv

Kis négyszemélyes tárgyaló

Bőr székek bankban

Szürke bőr fotelek

Privát ügyfélfogadó

Váróterem bankban

Előtér váróterem

Kialakításra került egy vezetői iroda is, melynek egyedi adottsága volt a hosszanti elrendezésű alaprajz, ezért nagy gondossággal kellett a bútorzatot megtervezni. A koncepció itt is az otthonos környezet és a már kialakított design megtartása és továbbvitele volt, fűszerezve egy elegánsabb designképzéssel, anyaghasználattal, jelezve, hogy ez az igazgatói iroda. Nagyon fontos egy bank életében a diszkréció és az ügyfelek számára is kiemelten fontos, hogy a pénzügyeiket ilyen környezetben intézhessék. 

Vezetői iroda berendezése

A megbízó nagyon elégedett és alig várja a beköltözést ami a napokban már el is kezdődött."

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

Logo fekete és fehér

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Stúdió tulajdonát képezik!