A Palatinus Fürdőszoba idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Erre az alkalomra egy teljesen új burkolatkollekciót álmodtak meg, ami csak a Palatinus Fürdőszoba Szalonok választékában lesz elérhető. A LIMURIA minden egyes darabja szépen ötvözi a klasszikus elegancia és a modern stílus jellegzetességeit. A gyártás során minőségi alapanyagokat a legújabb digitális technológiát alkalmazták.

A kollekció egyes típusai polírozott felületűek, élcsiszolt mázas greslapok, amik ragyogó fényükkel egyedi megjelenést keltenek fali burkolatként és padlólapként egyaránt. 


Mivel ma már szerteágazóak az igények, így a csempecsalád megalkotásánál többféle méretet is készítenek akár matt felülettel is. Így garantáltan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő változatot. A Limuria kollekció nagyméretű, 60x120 cm-es burkolatai most az aktuális lakberendezési trendekhez igazodnak. A fényes, mázas lapok jól érvényesülnek modern és glamour  enteriőrökben is. Rendkívül tartósak és ellenállók a könnyű tisztán tarthatóság szempontjairól nem is beszélve. A fényes, sima felületek kiemelik a márvány természetes szépségét és látványosan képesek sok-sok fénnyel megtölteni az adott teret. 

A nagy méretű burkolatokkal igazán exkluzív tereket hozhatunk létre. Ha például egy elegáns nappalit szeretnénk akkor ott a Limuria Michel Angelo Glossy márvány hatású csempéje lesz a jó választás. A burkolat háromféle mintázatban is elérhető. A Limuria Plain White Glossy elegáns, letisztult darabjai leginkább a minimalista és modern enteriőrök főszereplője lehet. Akár a fürdőszobát burkolod vele, akár a hálószoba padlójára kerül a pazar látvány minden nap garantált. 

A Limuria Italica Beige Glossy világos árnyalatú burkolata meleg tónusai nyugtató, pihentető környezetet teremtenek számodra. Ha azonban a dinamikusabb városi hangulatú, loft stílust kedveled, a Limuria Italica Grey Glossy burkolat fog legjobban passzolni ehhez a koncepcióhoz!

Az álomszép Limuria kollekció a Palatinus Fürdőszoba webshopjában és üzleteben egyaránt elérhető. A új kollekció nemcsak minden elemében esztétikus, de azoknak is nagyon jó választás, akik szeretik a jó/érték arányú termékeket és az időtálló dizájnt. 

Palatinus Fürdőszobaszalonok 

Megújult üzletlistánkért kattintson ide!

Palatinus fürdőszoba logo

www.palatinusfurdoszoba.hu