A biokandallók formai kialakításának csak a képzelet szabhat határt, így egészen egyedi dekorációs elemmé válhat otthonunkban vagy akár a kertünkben is. A biokandallók mindenféle hőálló anyagba beépíthetők, így akár hőálló gipszkartonból is látványos kandallót építhetünk magunknak. Üzemeltetése nem fával történik, hanem magas tisztaságú bioetanollal, amelynek égés közben nincs szaga és füstje, emellett semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, az égésterméke mindössze egy kis vízpára és egy kevés széndioxid.

Beltéri füstmentes biokandalló

Beltéri füstmentes biokandalló étkezőbe

Modern fali Beltéri füstmentes biokandalló

Beltéri füstmentes biokandalló nappaliba

A jó idő közeledtével egyre több időt töltünk a teraszokon, kertekben, ahol szintén meghitt hangulatot teremthetünk egy jól kiválasztott asztali, vagy szabadonálló biokandallóval. Ha nem riadunk vissza egy kis építéstől, akkor a kertben is kialakíthatunk egy egyedi kandallót magunknak.

Kültéri füstmentes biokandalló

Kültéri füstmentes biokandalló kertbe mozgatható

Kültéri füstmentes biokandalló modern minimál

Kültéri füstmentes biokandalló falba épített

A biokandallók óránként körülbelül fél liter alkoholt égetnek el, így az átlagos tartállyal rendelkező kandallók 3-4 órán keresztül folyamatosan tudnak égni. A forgalmazó bemutatótermében van lehetőség élőben megnézni és kipróbálni a kandallókat, valamint a bioetanol utánpótlást is be lehet szerezni. További információkat a cég honlapján talál:

Modern Kandallók Háza Kft - Füstmenteskandalló.hu

Bemutatóterem címe: 2092 Budakeszi, Présház utca 5. 1/9

www.fustmenteskandallo.hu

Telefonszám: 06 20/4811-811