Ezúttal az Európa számos országában már szép sikereket elért BEKO háztartási gépek gyártója nyitott kereskedelmi képviseletet Budapesten – a BEKO termékek széles választékával az ismert bevásárlóközpontokban és hipermarketekben találkozhatunk.

Egy igazán impozáns termékcsalád mutatkozik be Magyarországon. Fagyasztók, hűtők, mosógépek, mosogatók, tűzhelyek – számos formatervezési és fogyasztói díj nyertesei, és az utóbbi évek egyik legsikeresebb nemzetközi márkájának, a BEKO-nak a termékei. Eddig is felbukkantak már a BEKO termékek magyar boltokban, de a kereskedelmi képviselet megnyitásával ezentúl úgy jelenik meg a BEKO Magyarországon, ahogy egy igazi világmárkához illik: széles termékpalettával és termékgaranciával. Az ország legismertebb értékesítési pontjain, szaküzletekben és hipermarketekben találkozhatunk a BEKO folyamatos és teljes kínálatával.

A modern konyha alapja: design, funkcionalitás, ergonómia

A BEKO hűtőgépeinek és fagyasztóinak választékában megtaláljuk a munkafelület magasságú berendezéseket éppúgy, mint a nagy belső terű, többajtós hűtőket, beépített fagyasztóval. Ezek a gépek belső kialakításukban a legkorszerűbb fogyasztói igényekhez igazodnak: speciális, könnyen elérhető – billenthető, vagy csúsztatható - tárhelyeket tartalmaznak édességek vagy gyógyszerek számára. Az üvegpolcok alatt kihajtható palacktartó található, amely üres állapotban visszahajtható, így nem foglal helyet. Egy másik megoldás, hogy az üvegeket egy polcszerűen kihúzható, választható magasságban elhelyezhető fém palacktartó sínen tárolhatjuk. Különösen nyáron lesz nagy becsülete annak a két jégkockatartónak, amely lehetővé teszi kisebb gyümölcsök fagyasztását is. A BEKO hűtői és fagyasztói többek között angol és holland fogyasztói díjakkal büszkélkedhetnek.

A BEKO elektromos és gáztűzhelyei könnyű kezelhetőséget kínálnak, egyes modellek digitális időmérővel vannak felszerelve. A gáztűzhelyek biztonságos és egyszerű használhatóságát szolgálják a beépített gyújtószerkezetek – a kifutó étel okozta gázömlés ellen pedig biztonsági szelep véd. A beépíthető és különálló mosogatógépek átrendezhető belső edénytartóikkal igazodnak ahhoz, hogy milyen típusú és mennyiségű edényt kell éppen elmosni. A belső struktúra változtathatóságával a BEKO mosogatógépek mindenféle edényt hatékonyan tisztítanak. A termékek kiemelt biztonságot nyújtanak a vízszivárgás ellen, de egyes modelleket gyermekbiztonsági rendszerrel is elláttak. A mosogatógépek kategóriájában a BEKO német és belga fogyasztói díjakat nyert.

Mosógépek: egyszemélyes háztartástól a nagycsaládosokig, mindenkinek

A BEKO mosógépeinek kínálata a kis mélységű, helytakarékos berendezésektől a nagy teljesítményű gépekig terjed. Stúdiólakástól a nyaralóig sok helyen lehet szükség kis méretű mosógépre, ahol rendszeresen csak kevés mennyiséget mosnak. A nagy teljesítményű gépek olyan mosóprogramokkal rendelkeznek, amelyekkel a legkülönbözőbb mennyiségű és fajtájú ruhát lehet gazdaságosan mosni, mert egy nagycsaládnál is sokszor előfordulhat, hogy kevés ruhát kell egy alkalommal tisztítani. A Baby Care programmal extra öblítést adhatunk a ruháknak - így a kisgyerekek érzékeny bőrét védhetjük. A vásárlók körében igen népszerűnek bizonyultak a különösen nagy mosógépajtók, amelyeken keresztül könnyen ki- és beemelhetők a nagyobb darabok is, mint a paplanok vagy ágyneműk. A BEKO mosógépei francia és belga fogyasztói díjakat nyertek.

Kedvező ár/értékarány

A BEKO szép sikereket ért el a világ különböző - köztük a legigényesebb - piacain is. A formatervezést és a minőséget elismerő díjak mellett több fogyasztói egyesület is méltatta a BEKO termékek kedvező ár/értékarányát. A magyar kereskedelmi képviselet olyan kereskedelmi politikát valósít meg, amelynek köszönhetően ezt az előnyt a magyar vásárlók is élvezni fogják. A BEKO az utóbbi években elért eredményeit nagymértékben a minőségre érzékeny, de racionálisan gondolkozó vásárlóknak köszönhette. A BEKO termékei minden bizonnyal népszerűek lesznek a magyar piacon is, ahol egyre erősödik a tudatos vásárlói magatartás.

www.bekohu.com