Az AirFryer titka a szabadalmaztatott RapidAir technológiában rejlik, amely a forró levegő keringetését a fűtőszállal kombinálva lehetővé teszi, hogy tökéletes ízvilágú, ám 80%-al alacsonyabb zsírtartalmú ételeket készítsen. Az AirFryer számos ételvariációt és ropogtatnivalót képes elkészíteni, legyen szó sült krumpliról, csirkefalatokról, húsokról, vagy akár bundázott ételkülönlegességekről.

Philips Airfryer HD9220 krumplisütő fekete

Az AirFryer-nek nincs szüksége előmelegítési időre, így az elfoglalt szülők is gyorsan és könnyedén, akár 12 percen belül készíthetnek ízletes, levegős sütőben készült ételeket.  Mindezek mellett a forradalmian új AirFryer olaj helyett forró levegőt használ, így használatával megszabadulhat a hagyományos olajsütők által kibocsájtott kellemetlen szagoktól, hiszen sütés közben kevesebb gőzt bocsájt ki, mialatt a beépített légszűrő minden más kellemetlen szagot magában tart.

Philips Airfryer HD9220 krumplisütő fehér

Az AirFryer-rel a sütés utáni tisztítás is egyszerű, mivel fő részei kivehetőek és tapadásmentes felületüknek köszönhetően mosogatógépben is könnyedén moshatóak. Az AirFryer levegősütőhöz egy 30 percre előre beállítható sütés-időzítő is tartozik, így Ön nyugodtan foglalkozhat egyéb teendőivel is, miközben ebédje tökéletesre sül.

Családja a hét bármely napján gondtalanul élvezheti kedvenc ételeit, hiszen azok a Philips AirFryer segítségével egészségesebbek, ízletesebbek és egyszerűbben elkészíthetőek lesznek, mint valaha.

Philips Airfryer -  Termékkód: HD9220