A Family Chef mikrohullámú sütő ugyanis olyan technológiai megoldásokat vonultat fel, amelyekkel a hagyományos sütés-főzés előnyei ötvöződnek a mikrók gyorsaságával. A fogások elkészítésénél pedig csak a tisztántartása gyorsabb. A különleges felületkezelésnek köszönhetően nem ég rá az étel, így egyszerűen egy konyhai szivaccsal tisztítható.

Az otthoni kenyérsütés egyre divatosabb manapság még akkor is, ha meglehetősen időigényes. A sülő kenyér illatánál pedig kevés ínycsiklandóbb dolog van a világon, talán csak az, ha bele is haraphatunk a még meleg és ropogós cipóba. A reggeli rohanásba vagy a hétvégi lustálkodásba viszont kicsit nehezebben fér bele a dagasztás, kelesztés, sütés folyamata. Az is gyakran előfordul, hogy több napra kell kenyeret venni, s az bizony másnap vagy harmadnap már nem az igazi. Sokan lefagyasztják a kenyeret, ami szoba hőmérsékleten kiengedve vagy hagyományos sütőben átmelegítve szintén frissnek hat. Ezek jó megoldások, de az időt még jobban le lehet rövidíteni, ha mindehhez a Whirlpool Family Chef mikrosütőjét használjuk, ami ötvözi a hagyományos sütés előnyeit a mikrohullámú sütők gyorsaságával.

Whirlpool Family Chef mikrohullámú sütő

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a sarkokban és a középen elhelyezett forró levegő bemenetek egyenletes sütést biztosítanak, gyakorlatilag ugyanúgy funkcionálnak, mint a légkeverés technológia. A speciális gyorsmelegítéssel pedig már öt perc alatt tökéletesen előmelegíthető a kisebb belsőterű mikró. A legfontosabb azonban a Crisp funkció, amelyet éppen 20 évvel ezelőtt szabadalmaztatott a Whirlpool. A Family Chef mikrohullámú sütő a ropogós állagot három exkluzív Whirlpool technológia – a Crisp tálca, a 3D mikrohullám-elosztó rendszer és a gyors kvarc grill – előnyeinek ötvözésével éri el.

Whirlpool Family Chef mikrohullámú sütő

Újításként külön funkciót fejlesztettek ki a fagyasztott pékáruk kiolvasztására (Bread Defrost), amivel azok frissé és ropogóssá varázsolhatók.  A gyors kiolvasztás funkcióval (JET Defrost) kombinálva pár perc alatt az asztalra kerülhet a friss péksütemény.

Természetesen nemcsak kenyér, pékáru, ropogós pizza és quiche szerepel a „konyhafőnök” ajánlatában, de ez a mikrohullámú sütő az ételmelegítésen kívül tökéletesen alkalmas torták és szuflék készítésére is.

Gyorsfagyasztott pizza gyors felmelegítése

A híres séfek mindig azt hangoztatják, hogy főzés közben is rendet kell tartani a konyhában, és ezt a Family Chef is tudja. A Magic Clean technológia azt jelenti, hogy olyan tapadásmentes anyaggal vonják be a belső teret, amire nem ég rá az étel. A Microban antibakteriális bevonat pedig már a mikrohullámú sütőknél is garantálja a higiénikus főzést, a baktériumok még a nehezen elérhető helyeken sem tudnak elszaporodni, így a kellemetlen szagoknak is elejét vehetjük. Különböző tisztítószerek helyett pedig egyszerűen egy konyhai törlővel megtisztíthatjuk a készülék belsejét.

Almás rétes és gyorsfagyasztott sütemény gyors felmelegítése

A funkcionális újítások mögött - a Whirlpooltól megszokott módon - a dizájn sem marad el. Az elegáns sötét króm kivitel, a lekerekített élek, a felhasználóbarát kijelzőrendszer egyaránt a stílusos modern konyha alapdarabjává teszi a Family Chefet.    

Gyorsfagyasztott pékárú, kenyér és pogácsa gyors felmelegítése