Regisztrálj és nyerj 2 Millió Ft értékű konyhabútort! Kattints az alábbi képre!

Konyhakiállítás 2020

Hamarosan startol a Konyhakiállítás, így számos kiállító standján nyerhetünk betekintést a legújabb konyhai gép innovációkba. A kulcsszavak a környezettudatosság, az energiatakarékosság és az okos megoldások, amiket a legmagasabb szinten párosítanak. Nézzük meg mindezt a teljesség igénye nélkül 7 neves konyhai gép gyártó újdonságaiból szemezgetve. 

 

Bosch 8-as sorozatú szenzoros sütő

A mesterséges intelligencia már a főzésben is segít. A Bosch 8-as sorozatú beépíthető sütők szenzorai előre megmondják mikorra lesz kész a sütemény vagy a sült, és ehhez a sütőben lévő adagok egyedi tulajdonságait is figyelembe veszi. A gépi tanulás új technológiájának köszönhetően új dimenziók nyílnak meg: a hálózatba kötött sütő a sütési folyamatokból, illetve az összegyűjtött adat alapján egyre okosabb lesz és képes lesz a sütés folyamatának az idejét is jelezni. 

Bosch 8-as sorozatú sütő

 

Miele Food View - Kamera a sütőben

Food View - Így hívják a Miele új fejlesztését. Akkor is betekinthetünk a sütőbe, amikor éppen nem vagyunk a közelben. Egy kamera közvetít színhű képeket közvetlenül az okostelefonunkra. A sült csirke még nem érte el a legkívánatosabb barnaságot? A Food View megmutatja ezt is anélkül, hogy ki kellene nyitnunk a sütő ajtaját. 

Miele Food View alkalmazás - Kamera a sütőben

 

Siemens - activeLight főzőlap

Teljesen új felhasználói élményt ígér az új Siemens főzőlap amely a gombokat és a kezelőfelületet kék fénnyel és intelligens technológiával helyettesíti. A főzés éppolyan intuitív lesz mint a mobilok és a tabletek használata. A serpenyőket és az edényeket tetszés szerinti helyre lehet helyezni. Az automatikus zónaválasztás felismeri a pozíciót és 4 kék fénycsíkkal jelöli meg. A varioInduction technológia pontosan ott fűti fel a főzőlapot, ahol a hőre szükség van. 

Siemens ActiveLight főzőlap

 

Gran Lattissima kapszulás kávéfőző

Az új Nespresso Gran Lattissima kapszulás kávéfőző finom krémes tejhabot készít hatféle tejeskávé variánshoz. A legszebb az egészben, hogy egyetlen gomb elfordításával a tejet vezető alkatrészeket higiénikusan forró vízzel elmosogatja. Gyártó: De'Longhi

Gran Lattissima kapszulás kávéfőző

 

Siemens iQ700 gőzsütő hangvezérléssel

Szezám tárulj! Az iQ700 gőzsütő hangutasításra nyíló ajtajával az első olyan készülék, ahol a használójának nem kell szabaddá tennie a kezét ahhoz, hogy megnézze az étel pillanatnyi állapotát. 

Siemens iQ700 gőzsütő hangvezérléssel

 

Miele páraelszívó, akár egy designerlámpa

Úgy néz ki mint egy lámpa, de valójában ez egy páraelszívó hangulatvilágítással. Az Aura 4.0 Ambient ezen kívül a légnedvességet is szabályozza, és három különféle illattal javítja a konyha levegőjét. 

Miele páraelszívó, akár egy designerlámpa

 

NEFF főzőlap, ami főz és melegen tart

A NEFF T58TS6BN0 modellt kényelmes mágneses kezelőgombbal lehet szabályozni. Powermove módban a szenzoros elszívóval ellátott főzőlap három főzőzónára oszlik: elől forralásra, középen lassú főzésre, hátul pedig melegen tartásra van lehetőségünk. Amit még érdemes tudni a beépített elszívós főzőlapokról: Az elszívás teljesítménye automatikusan alkalmazkodik a főzőlap beállításaihoz. Ám az elszívó tisztítását még saját kezűleg kell elvégezni. Ezért már a vásárlás előtt érdemes informálódnunk, hogy mennyire elérhetőek az alkatrészek és a kivehető darabokat lehet-e mosogatógépben tisztítani. Az elszívó funkcióitól függően lehet, hogy a filter cseréjére vagy reaktiválására is időről-időre szükség lehet. 

Neff főzőlap, ami főz és melegen tart

Látogass el idén is a 2020 Február 28 és Március 1 között a Konyhakiállításra és fedezd fel, hogy milyen konyhabútor, csaptelep és mosogató újdonsággal szeretnéd meglepni magad!

www.konyhakiallitas.hu