Regisztrálj és nyerj 2 Millió Ft értékű konyhabútort! Kattints az alábbi képre!

Konyhakiállítás 2020


Egy konyhába lépve a mosogatónk sok mindenről árulkodik. Jellemzőek-e a nagyobb főzések, gyakran használjuk-e egyszerre többen a konyhát. Az új stílusok és konyhai trendek kihatással vannak a csaptelep és mosogató innovációkra is. A mosogatógép használata mellett visszaszorulóban vannak a csepegtetőtálcás kivitelek. A vezető márkákra jellemző, végtelenségig tökéletesített egronómiai mutatók mellett a felület, a szín és a csapteleppel alkotott összhang válik a meghatározóvá.

Dupla mosogató szigetbe építve

Fém design mosogató

Fém design mosogató fekete konyhabútorral

Az idei évben megjelenő változatos árnyalatú kőmintás bútorfrontok és a fémes, nemegyszer arany színben pompázó felületek a mosogató trendekben is visszatérnek. A matt felületek a belső oldalakon is megjelennek, ami nem akadályozza a tökéletes tisztán tartást sem. A modern csaptelep formák egyszerűsége és kecses vonalai megmaradtak, a felületi festés a matt, vagy selyemmatt irányba fordult.

A konyhaszigetbe építhető mosogató változatok különösen látványosak. Megtörik a formák linearitását és új anyaggal erősítik a dizájnt. A konyhapultba süllyesztett változatok diszkrétek maradnak egyes típusok esetében a mosogató nyílása teljesen elfedhetők.

 

Selyemmatt mosogató szín

Fekete silgránit Blanco mosogató

Gyümölcsmosó csaptelep flexibilis

Mosogató design

Kerámia mosogató újra trend a konyhában

Gessi csaptelep konyhai

Gessi konyhai csaptelep

Famintás konyha, fém farm mosogató

Kőmintás szigetes pult süllyesztett mosogatóval

A Villeroy kerámia mosogatói kiváló minőségű alapanyagból készülnek, felhasználva a kerámia legfontosabb pozitív tulajdonságait: hő és fagyállóak, sav és lúgálló felület, a ceramicplus bevonatnak köszönhetően a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak. Kiemelkedő forma-, szín- és méretválasztéka minden konyhai dizájnnak és igénynek megfelelő lehetőségeket biztosít: beépített mosogatók, sarokra helyezhető kialakítások Solo Corner speciális Subway flat alulról beépíthető modellek egy vagy több medencés változatban is.

A klasszikus pasztell matt és fényes fehér, krém, fossil színeken túl egyedi ebony, chromit, timber illetve egyedi tervezésű rajzolatos virágmintás dekorral készülhetnek. A mosogatók használati értékét a praktikus kiegészítőelemek növelik. Ezek a vágódeszkák, csepegtető és edényszáríó kosarak. A mosogatókhoz többféle csaptelep rendelhető króm, rozsdamentes acél és bicolor (króm/mosogatószínnel megegyező) színekben.

Fényes fehér mosogató

Arany színű konyhai csaptelep és arany mosogató

A standard termékek továbbra is elérhetők maradtak, azonban a stílusos konyhák megalkotói számára a bevállalósabb darabok is életre kelnek. Képválogatásunkban a Blanco, a Villeroy& Boch és a Gessi kínálatából szemezgettük.

Látogass el idén is a 2020 Február 28 és Március 1 között a Konyhakiállításra és fedezd fel, hogy milyen konyhabútor, csaptelep és mosogató újdonsággal szeretnéd meglepni magad!

www.konyhakiallitas.hu

Sarokba épített Villeroy & Boch mosogató