Kör alakú fürdőszoba ajtó beépítés

Az igazi jutalom munka! Legalábbis nekünk mindenképpen az, hiszen szeretjük a kihívásokat és eddig még minden nehezebb elképzelést sikerült megvalósítanunk. Ritkán adatik meg bármely szakma életében, hogy a tökéletes munkához szükséges minden tényező szinte magától összeálljon.

Jelen munkánknál az alábbi feltételek voltak adottak: Magas minőségi elvárás a Megrendelő részéről, amihez a megfelelő anyagi keret is rendelkezésre állt. A nagy alapterületű családi házban nagy mennyiségű ajtót kellett gyártani, de a háttérben profi lakberendezői előkészületek álltak, pontos méretekkel, javaslatokkal. Szerencsére a tulajdonossal és egy profi kőműves csapattal együttműködve, sikerült az összes szinte lehetetlennek tűnő elképzelést az ütemezés szerint megépíteni.

Beltéri ajtó design

Ajtóház egyedi ajtó modern kilincssel

Egyedi design ajtó fürdőszobába Ajtóház

Modern fürdőszobához modern ajtó Ajtóház

Megrendelőnk az ESSEX L1 beltéri ajtó modellünk enyhén módosított verzióját választotta, ugyanis a kilincs oldalra nem egy, hanem két függőleges szálcsiszolt rozsdamentes acélrudat kellet bemarnunk. Az összes ajtó felülete egyenes szálú tölgy nemesfaburkolat, amiből a minden klasszikus jegyet száműztünk a 2459 es szürkés Milesi páccal. A tökéletes egység érdekében a megbízónk a konyhabútorokat is ezzel a páccal vonta be.

Műszaki tartalom tekintetében sem lehet ok panaszra, normál pántolás egyetlen ajtó esetében sem került felhasználásra, minden fa ajtó TECTUS pántos tehát, falc nélküli kialakítású síkban záródó.

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Közlekedőre nyíló minőségi beltéri ajtók

Üveglapokkal határolt lépcső

Ennek a munkának több érdekes pontja is volt, de mind közül a legmeghökkentőbb az emeleti kör alakú fürdőszoba íves falába szánt két darab beltéri ajtó volt. Felmérés során pontosan vázoltuk a kockázatokat és kerek perec kijelentettük, hogy mi bizony nem hiszünk az esztétikus megvalósulásban, mert ehhez olyan profi kőműves gárdára van szükség, amilyennel mi még nem találkoztunk. Megrendelőnk legyintett, mondván megoldja és ígéretéhez híven egy valóban hozzáértő gyakorlott gárdát prezentált. Miután beépítettük a két ajtót a körfalba a kőművesek addig méregettek, igazítottak, míg ki nem adta a végleges formát anélkül, hogy sokszöggé torzult volna. A nappalira hatalmas víztiszta kétszárnyú üvegajtó került beépítésre, számos vastagtokos és extra magas ajtót kellett még gyártanunk.

Üvegajtó design Ajtóház

Kilincs üvegajtóra

Kilincs üvegajtóra Ajtóház

Konditerem ajtaja üvegből

Fontosnak tartottuk, hogy a Lakberinfo.hu olvasói is lássanak egyedi elképzeléseket és profi kivitelezést ahol az Ajtóház minőségi ajtói hosszú éveken át szolgálják a ház lakóit.

Ajtóház logo

1107 Budapest, Száva utca 8.
77 ajtóval 200nm-en várja vásáróinkat!

Telefon:06 1 433 2828, 06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.
25 ajtóval 100 m2-en várja vásárlóinkat!
Telefon: 06 1 240 36 25

www.ajtohaz.hu