Bejárati ajtó Ajtóház

Megrendelőnk a széles választékunkból a fémcsíkos Oxford 4 ajtót rendelte meg legnagyobb mennyiségben, melynek üveges verziója a New York kifutó biztonsági üveges ajtónk. Minden üveges ajtó üvegét az egységes megjelenés érdekében víztiszta sávokkal dekoráltuk. A kivitelezés érdekessége a teljesen üveg, Monte Carlo fantázia névre hallgató, falban futó tolóajtónk, ami az előszobában biztosítja a lehető legtöbb fényt. 

Falban futó üvegajtó

A különleges üvegajtó nem csak nagy fényáteresztő képessége miatt vívta ki a vásárlók szeretetét, hanem elegáns, finom megjelenésével is, amely kiválóan illeszkedik, minden stílusos helyiségbe.

Kombinált ajtó megoldás

Üvegezett ajtó a gardróbhoz

Tömör hálószoba ajtó

Acélbetétes furnér ajtó

Üvegezett dolgozószobai ajtó

A keret nélküli ajtólap talán legszebb példája, ahol az edzett vagy biztonsági üveg, mint teherviselő elem is funkcionál. Ez az ajtó mindig fényben fogja füröszteni bármely helyiséget. A szép üvegbetét és a függőleges frízek rendkívül tetszetős ajtót eredményeznek.

Tömör beltéri ajtók Ajtóház

Ajtók a közlekedőben Ajtóház Zrt.

Igényes minőségi beltéri ajtó

Acélbetétes fürdőszobai ajtó

Acélbetétes fürdőszobai ajtó design kilincs

Kapcsolódó kérdés: Hogy kerül az acélcsík az ajtóba?

Az acélcsíkok valójában 4mm x 4mm-es acélrudak és bemarással kerülnek az ajtóba. Gyakorlatilag úgy kell elképzelned, hogy az asztalos egy árkot mar az ajtó felületébe, ami szinte pontosan akkora, mint az acélrúd mérete, és ebbe az árokba ülteti be az acélrudat. Annak érdekében, hogy a marás ne gyengítse meg az ajtó szerkezetét, a festett ajtókhoz hasonlóan az ajtók lapszerkezete vastagabb a szokásosnál, hiszen dupla hordozóréteget kell alkalmaznunk. A fémcsíkok mennyiségét és irányát Te döntheted el.

Acélbetétes fürdőszobai ajtó Lakberinfo Ajtóház

Ha ajtóra van szüksége, keresse fel a bemutatótermeink egyikét!

Ajtóház logo

1107 Budapest, Száva utca 8.
77 ajtóval 200nm-en várja vásárlóinkat!

Telefon:06 1 433 2828, 06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.
25 ajtóval 100 m2-en várja vásárlóinkat!
Telefon: 06 1 240 36 25

www.ajtohaz.hu