Érdemes most ellátogatni az Ajtóház Bécsi úti ajtó bemutatótermébe, ahol mára minden apró részlet megújult. Jelenleg Pesten és Budán is találunk Ajtóház bemutatótermet, cikkünkben most a kibővített és lakberendező által kialakított budai üzletet ajánljuk a figyelmébe. 

Bemutatóterem Ajtóház

Ajtóház bemutatóterem Bécsi út

Az Ajtóház Zrt. kizárólag beltéri ajtó tervezéssel, gyártással és beépítéssel és jellemzően beltéri ajtóval kapcsolatos szolgáltatásokkal foglalkozik. Ez egy olyan szaküzlet, ahol szakértő tanácsadók segítenek a legjobb ajtó modell kiválasztásában. A bemutatóteremben közel 100 nyitható és csukható, életnagyságú kiállított ajtót próbálhatunk ki. Stabil értékesítő csapatuk több mint 15 éve csak beltéri ajtót értékesítenek, az Ajtóház Zrt. által összeállított palettából. Ennek köszönhetően tökéletesen ismernek minden terméket és tudják, hogy beltéri ajtó megrendelésnél mire kell figyelni, hogy minden később felvetődő probléma időben orvosolható legyen. 

Beltéri ajtó bemutatóterem

Kilincsek és beltéri ajtók

Az Ajtóház beltéri ajtó kínálata mind minőség, mind ár tekintetében széles skálán mozog. Kínálatukban megtaláljuk az egyszerű teli ajtókat, CPL ajtókat, a többféle felületű és stílusú üvegajtókat, falban futó tolóajtókat festett ajtók esetében pedig a többféle a marásminták változatossága jelenthet óriási vonzerőt. Fafurnér felületű ajtónál a hagyományos stílustól kezdve egész a modern üveges ajtókig gyakorlatilag bármilyen kivitel választható. Minden egyes ajtóhoz magunk választhatjuk ki a stílusos és a leginkább kézre eső kilincset. 

Modern beltéri ajtók

A beltéri ajtó ma már jóval több szimpla funkcionális nyílászárónál. Egy ajtó ugyanúgy részét képezi a lakás dekorációs elemeinek, mint egy egy konyhabútor, vagy a burkolatok. Még a legegyszerűbb beltéri ajtó típusok is képesek jelentősen megváltoztatni egy otthon hangulatát éppen ezért nagyon fontos a tervezés mind színek mind felületek tekintetében. Gondoljunk csak bele, hogy  átlagosan 20 - 40 négyzetméter függőlegesen álló felület az, - 5-10 ajtó esetén -, ami nap mint a nap a gondosan megtervezett dizájn része lesz.  

Cpl és fafurnéros ajtók

Egy minőségi beltéri ajtó értéknövelő beruházás is. Az ajtó nem csak akkor ér sokat amikor megvásároljuk, vagy használjuk azt. Otthonunkat időről időre értékesítjük és ilyenkor legalább olyan fontos az ajtók esztétikája állapota, kivitele. A jó minőségű beltéri ajtó igen komoly értéknövelő tényezők, - ahogy ezt sok beruházó felismerte -, és már komplett lakóparkok lakásai esetében is a prémium kategóriás festékszórt vagy nemesfa felületű beltéri ajtó képezi az alapfelszereltség részét. 

Egyedi gyártású beltéri ajtók

Ajtóház Budapest

Amennyiben házépítés, vagy lakásfelújítás előtt áll, látogasson el a Bécsi út 185. szám alatt található megújult bemutatóterembe és ismerje meg a beltéri ajtók nyújtotta komfort, praktikum és esztétikum előnyeit. 

Az Ajtóház elérhetőségei:

Ajtóház logo

www.ajtohaz.hu

1107 Budapest, Száva utca 8.
77 ajtóval 200nm-en várjuk vásárlóinkat!
Telefon: 06 1 433 2828, 06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.
25 ajtóval 100 m2-en várjuk vásárlóinkat!
Telefon: 06 1 240 36 25

Ajtóház ügyfélszolgálat