Antrax olasz design radiátor

Ennek egyik legújabb és gyorsan terjedő trendje hazánkban is a design radiátorok megjelenése, amelyek nem csupán a helyiségek fűtését látják el, hanem a belső terek díszévé is válhatnak. Bár Magyarországon még viszonylag újdonságnak számítanak, népszerűségük folyamatosan növekszik, ahogy egyre többen keresik az otthonukat egyedi és stílusos elemekkel gazdagító megoldásokat.

Dekorációnak is tökéletes ez a radiátor

A design radiátorok fő előnye, hogy nem kell többé kompromisszumot kötni a fűtési teljesítmény és a megjelenés között. Ezek a radiátorok a legmodernebb technológiával készülnek, ezáltal hatékonyan fűtik fel a helyiségeket, miközben különböző stílusokban és színekben érhetők el. Bármilyen enteriőrbe beilleszthetők, így lehetőséget adnak arra, hogy a fűtőtestek ne csak szükséges elemek legyenek, hanem a design szerves részévé váljanak. Akár minimalista, modern, vagy klasszikus stílust kedvelünk, biztosan találunk olyan design radiátort, amely harmonikusan illeszkedik a térbe.

Különleges formájú radiátor

Napjainkban az olasz Antrax IT a design radiátorok piacának egyik vezető márkája, amelyet világszerte a prémium kategória szinonimájaként emlegetnek. Mivel cégünk számára kiemelten fontos a magas minőség, valamint a folyamatos megújulás és innováció, ezért is döntöttünk úgy, hogy portfóliónkat az olasz design radiátorok termékeivel is kibővítjük.

Az innováció és a lenyűgöző formatervezés iránti elkötelezettségével az Antrax nemcsak otthonokat, hanem luxushoteleket, modern irodákat és exkluzív közösségi tereket is egyedi stílussal ruház fel. Az egyedi, minimalista, művészi és futurisztikus radiátorai minden enteriőrbe a legmagasabb szintű esztétikumot és funkcionalitást hozzák el.

Ostya mintás radiátor

A vállalat olyan neves építészekkel és dizájnerekkel dolgozott együtt, mint Matteo Thun, Daniel Libeskind és Victor Vasilev, akik mindegyike egyedi és forradalmi megoldásokkal gazdagította az Antrax portfólióját. Ezen kreatív együttműködések eredményeként születtek meg az Antrax ikonikus kollekciói, amelyek nemcsak a fűtés funkcióját, hanem a belső tér esztétikáját is forradalmasítják.

Az immáron az Ajtógyár/Kilincsgyár portfóliójában is elérhető Antrax radiátorok tökéletesen illeszkednek fürdőszobákba, ahol a praktikus törölközőszárító funkció mellett az egyedi design és az ikonikus megjelenés tovább fokozza az enteriőr összhatását. Továbbá nappalikba és hálószobákba is kiválóak, hiszen rendkívül stílusosan egészítik ki a belső teret. Exkluzív kollekciói, amelyek a legnevesebb formatervezőkkel közösen készültek, lehetővé teszik, hogy minden helyiség egyedi karaktert kapjon. Az alábbiakban bemutatjuk a legkiemelkedőbb kollekciókat, amelyek a modern dizájn és a prémium funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálják:

A „Waffle” kollekció az egyediséget és a funkcionális dizájnt ötvözi. Az egyedi mintázat és a kreatív formák, amelyek azonosítják ezt a sorozatot, a radiátorokat valódi műalkotásokká varázsolják.

Az Antrax „Tavola” kollekciója a minimalizmus és az elegancia megtestesítője. Az egyszerű, mégis lenyűgöző vonalak és a prémium anyagok használata lehetővé teszi, hogy ezek a radiátorok ne csak praktikusak, hanem igazán művészi hatást is gyakoroljanak bármilyen térben. Ideális választás azok számára, akik a letisztult formákat és a finom részleteket kedvelik.

A „Serie T” kollekció a dinamizmus és az innováció jegyében készült. Ezek a radiátorok modern, geometrikus formáikkal és széles színválasztékukkal kiemelkednek a piacon. A „Serie T” tökéletesen illeszkedik a kortárs belső terekhez.

Design radiátor kapható az Ajtógyárnál

Ha kíváncsi vagy a teljes kollekcióra, akkor az Ajtógyár/Kilincsgyár oldalán megtekintheted 
a legfrissebb újdonságokat is, illetve hamarosan Óbudai áruházukban is megnézheted őket.

Ajtógyár / Kilincsgyár

 Beltéri ajtó és kilincs áruház

www.ajtogyar.hu

Telefon: +36 1 998 8833

Kilincsgyár