Chameleon Okos otthon rendszer

Otthonainkban a legfontosabb a biztonság és a stabilitás. A Chameleon ezt nyújtja neked a karbantartás mentes, megbízható, mégis könnyen telepíthető topológiájú vezetékes rendszerével.

Elérhetőség:

Web: https://lakberinfo.hu/cegkatalogus/belsoepiteszet/epuletgepeszet/
Cím: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Térképen
Mobil: +36 70 908 0302
info@chameleon.sh


Házhoz szállítás:

Weboldal: chameleon-smarthome.com

A Chameleon Smarthome 2014-ben indult útnak azzal a célzattal, hogy új lehetőségeket teremtsen az okosotthonok dinamikusan fejlődő piacán. A kezdeti prototípusok már abban az évben elkészültek, de az első telepítésre csak 2017-ben került sor. Ebben az évben már 7 befejezett termék volt a portfólióban, amit 2018-ban dinamikus növekedés követett.

Ez az esztendő hozta el az első teljes üzleti évet, a kínálat 16 termékre és 6 integrációra bővült, elindult a rendszerhez kapcsolódó marketing- és PR-tevékenység, valamint a tömeggyártás is Kínában. Közben 2016 óta a Chamelen Smarthome folyamatosan megtalálható a legnagyobb technológiai és innovációs kiállításokon is, úgy mint a Las Vegas-i CES vagy a berlini IFA.

Az addigi zárt-, valamint nehezen programozható megoldások helyett a rendszer egy nyitott alternatívát kínál, mely nemcsak az egyes részegységek közti kommunikációt teszi lehetővé, de az egyszerű beállítások mellett jövőállósága és későbbi bővíthetősége is biztosított.

A jelenlegi legtöbb okosotthonos rendszer ugyanis inkább tekinthető külön-külön működő részegységek halmozásának, mint egy a lakás minden részét érintő automatizált egésznek. A Chameleon Smarthome azonban képes arra, hogy a legkülönfélébb gyártók által kínált intelligens megoldások kommunikálni tudjanak egymással, így páratlan összetettségű kényelmi- és komfortfunkciók válnak elérhetővé.

A rendszer valóban érinti a ház minden pontját! A hűtést, a fűtést, a biztonságot, az elektromos hálózatot, a multimédiát, az árnyékolást, a világítást, a beléptetést vagy éppen az öntözést.

Nagy előnye, hogy nem igényel különösebb programozási tudást, a hagyományos villanyszerelési modell alkalmazása miatt pedig már a kiépítés költségei is jelentős mértékben csökkenthetők. 

A rendszer központi elemei közé sorolhatók

    • a Chameleon Központ, mely a jelek feldolgozására és vezérlésére, valamint a részegységek közti kommunikáció biztosítására szolgál;
    • a Chameleon Din modulok, melyek a központ bővítését teszik lehetővé akár a későbbiekben is;
    • valamint a Chameleon LS modulok, melyek a kapcsolók és a konnektorok mögött helyezkednek el, és a hagyományos rendszerek okosítását szolgálják.

A termék megfelelő prezentálásának érdekében egy külön demólakás is készült, ahol bárki a saját bőrén tapasztalhatja meg a Chameleon Smarthome tudásának legjavát.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal és termékeinkkel weboldalunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén még ma!

Galéria