Chameleon Okos otthon rendszer

Otthonainkban a legfontosabb a biztonság és a stabilitás. A Chameleon ezt nyújtja neked a karbantartás mentes, megbízható, mégis könnyen telepíthető topológiájú vezetékes rendszerével.

Elérhetőség:

Web: https://lakberinfo.hu/cegkatalogus/belsoepiteszet/epuletgepeszet/
Cím: 1155 Budapest, Óda u. 22. Térképen
Mobil: +36 70 908 0302
info@chameleon.sh


Házhoz szállítás:

Weboldal: chameleon-smarthome.com

Egy okosotthon akkor teszi biztonságossá és komfortossá az életet, ha a háttérben meghúzódva teszi a dolgát és ezzel számtalan  rutin  feladatot  levesz  a  használója  válláról.  A  funkciók  összekapcsolása teszi  lehetővé,  hogy  egy  koppintásra  vagy  érzékelő  jelére,  előre  programozott  egyedi automatizmusok  induljanak  el.  Például amikor  elmegyünk  otthonról,  egy  érintésre  eloltódnak  a lámpák,  áramtalanítódnak a konnektorok, lehúzódnak a redőnyök és aktiválódik a riasztórendszer. Az egyedi automatizmusok különlegessége abban rejlik, hogy valóban egyediek: összekapcsolhatunk funkciókat, eseményeket és ezt akár a család egyes tagjaira is szabhatjuk. Az okosotthon sosem téved, nem felejt el egy lépést sem, ami biztonságot nyújt a felhasználóknak.

Egy okosotthonban a hardware eszközök, a vezérlő szoftverek és az applikáció az, ami elvégzik a szükséges  „munkát”,  de  a  felhasználók  számára  az  ökoszisztémának  a  működéséből  fakadó eredmény a fontos.

A Chameleon okos otthon egy olyan komplex és rendszerfüggetlen szolgáltatás és termék, ami minden tekintetben az ügyfél igényeit helyezi a középpontba. A piacon található szolgáltatók közül kitűnik, ugyanis rugalmassága révén lehetővé teszi, hogy más piaci szereplők rendszereit is beépíthesse a saját a folyamatába. A vezérlés a Chameleon esetében lehet Apple HomeKit, Amazon Alexa vagy akár Loxone is. Miért fontos ez? Mint ahogy az elektronikai márkák esetében is, minden okos otthon szolgáltató másban jó. A Chameleon lehetővé teszi, hogy minden gyártó legjobb eszközeit, válogassa össze, és így legyen a rendszer 100%-ban az ügyfél igényeire szabható. A különféle okosotthon-rendszerek ráadásul állandóan fejlődnek. Azok a  felhasználók, akiknek a lakásában Chameleon okosotthon-rendszer van, akár évekkel később is meggondolhatják magukat, és tetszés szerint módosíthatják az egyes elemeket. Ennek köszönhetően a rendszer sosem öregszik el.

A Chameleon Bemutató lakásában első kézből tapasztalhatjuk meg az okos otthonok legfőbb előnyeit. Ez az 50m2-es, tetőtéri lakás megannyi funkciójának hála instant képet ad arról, milyen jövő várhat ránk. Megtapasztalhatjuk a hangvezérlést vagy azt, hogy a napszak változásával egy-egy funkció automatikusan alkalmazkodik az ember igényeihez. Ezen felül természetesen gyakorlati kérdésekre is választ kaphatunk szakavatott okos otthon tanácsadóknak hála.

Várjuk jelentkezését!

www.chameleon-smarthome.com/demo-lakas

Galéria

Cikkeink