Designdetox - Tapéta, függöny, design lámpa

Megnyílt Szentendrén a Designdetox butik. Világítástervezés, design lámpa, tapéta, függöny, kárpit és lakberendezési kiegészítőkkel várunk Benneteket. Teljeskörű tanácsadásért is forduljatok hozzánk bizalommal!

Elérhetőség:

Web: http://designdetox.hu
Cím: 2000 Szentendre, Péter Pál u. 3. Térképen
Mobil: +36 30 327 8454
info@designdetox.hu


Házhoz szállítás:

Szentendre belvárosában a Korzó és a Főtér között várunk Designdetox üzletünkben, ahol lámpát, függönyt és tapétát is vásárolhatsz, belsőépítészeti tanácsadást kaphatsz, egy jó kávé vagy tea mellett. Ötletelhetünk együtt, workshopokban vehetsz részt, mindezt egy kis művészvárosban, ahol akár egy kiállításra, tárlatra is beugorhatsz, ha már itt jársz.

Megtaláljuk neked a legtutibb lámpát, a legszebb függönyt, a legmenőbb tapétát, a legmerészebb álmaidat segítünk megvalósítani. Laza, barátságos, hozzáértő csapat, akik számára a design életfelfogás, öröm, a legjobb és legújabb folyamatos keresése.

Szolgáltatások:

Világítástervezés, színtervezés
On site design tanácsadás
Design stratégia

Galéria

Cikkeink

Csak a DesignDetoxban kapható az év lámpája

Csak a DesignDetoxban kapható az év lámpája

Az egyik zsűri tag így nyilatkozott a lámpáról: Broberg és Ridderstrale gömb lámpája egy pillanat, örökre megállítva. Briliáns találkozása a fújt üvegnek és a geometriai tökéletességnek.
Házhoz megy a DesignDetox

Házhoz megy a DesignDetox

A szentendrei belsőépítész stúdió helyszíni szolgáltatása instant megoldást ígér azoknak, akik megakadtak a belső terek megtervezése során, legyen szó építkezésről, lakásfelújításról vagy egy új üzlet megnyitásáról.