A Rebel Walls minden kérésről hasonlóan gondolkodik: nem baj, ha eddig nem csinálta senki, ők megvalósítják.

Olyan eszközt kapsz így, amellyel megváltoztathatod a környezeted, saját elképzeléseid szerint. A tervezők a stúdióban ötletelnek, aztán skicceket készítenek. Igazi design melegházként működik a Rebel Walls alkotógárdája: szépen lassan, sok gondoskodással és szeretettel, végül szárba szökkennek az új tapéták, hogy egy nap a ti falitokat is megtöltsék élettel. A saját tervezésű tapéták mellett szívesen elkészítik bárki ötletét vagy kedvenc fotóját is!

A gyár igazán ifjú titán, 2012 óta működik. Üzemükben a legmodernebb gyártási technológiákat használják, természetesen digitális formában. Ezért lehetséges az, amire mindannyian régóta várunk: a fal méretéhez készül a tapéta. Nincs 5 cm elmaradás a széleken, levágott minta, vagy befejezetlen részlet. Sőt! A színkombinációt is te választhatod ki, ha esetleg nem találod meg pont azokat a színeket, amiket keresel.

Az élet túl rövid, hogy unalmas falakat nézegessünk! 

A Rebel Walls elküldi a tapétához való ragasztót is, ami benne van az árban. A 45 cm-es tapéta csíkok számozottan érkeznek, így akár házilag is felrakhatják a vállalkozó szellemű kreatívok. Magyarországon kizárólag a DESIGNDETOX-tól rendelhető. 5 munkanap alatt megérkezik és Budapest 25 km-es körzetében igény szerint kiszállítjuk Neked. 

Mintakönyvekkel várunk szeretettel a szentendrei bemutatótermünkben! 

Designdetox Szentendre

DESIGNDETOX Szentendre

E-mail: info@designdetox.hu

Telefonszám: +36 30 327 8454

Üzlet: 2000, Szentendre, Péter Pál u. 3. a Fő tér közelében

www.designdetox.hu