Függöny minták Szentendre

Abban nincs semmi meglepetés, ha egy belsőépítész személyesen is megnézi megbízásának tárgyát, vagyis kilátogat a helyszínre. Az viszont annál inkább szokatlan, ha lakberendezési termékekkel, tapétakönyvekkel, katalógusokkal, függöny- és kárpitmintákkal megrakodva érkezik, majd ott helyben felvázolja az általa javasolt koncepciót, tanácsokat ad, megoldást nyújt, és beárazza a megvalósításhoz vezető utat.

Pontosan ilyen szolgáltatást vezetett be nemrégiben a Szentendre szívében található belsőépítész stúdió, a DesignDetox. Sipaki Annamária, a stúdió tulajdonosa szerint ez a lehetőség elsősorban azoknak szól, akik szeretnék, ha minden mindennel passzolna, van is elképzelésük, de valamilyen okból megakadtak a tervezéssel. „A lényeg, hogy azonnali megoldást tudunk javasolni gyakorlatilag bármilyen belsőépítészeti problémára. A paletta a színharmónia megteremtésétől kezdve a burkolatok kiválasztásán és a világítás összehangolásán át a komplett belsőépítészeti tervek elkészítéséig terjed. Iránymutatást adunk építkezésnél, lakásfelújításnál, de új üzlet, iroda vagy kávézó megnyitásához is teljeskörű koncepciót állítunk össze” – így szól a szolgáltatás rövid összefoglalója.

A találkozót egy előkészítő, közel 20 perces, interjúszerű telefonbeszélgetés előzi meg, melynek során Annamari célzott kérdésekkel térképezi fel a megoldandó feladatot. Ezt követően jóformán autóba pakolja a boltot, és egy előre egyeztetett időpontban a helyszínre látogat. Ott egy kötetlen, nem óradíj alapú konzultáció keretében azonnal megfogalmazza javaslatait, meghatározza a színeket, formákat, vázolja a világításra vonatkozó elképzeléseit, és helyet talál a különböző kiegészítőknek vagy designelemeknek. Lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott termékeket és anyagokat ott helyben beárazza, így azok akár azonnal megrendelhetők.

Designdetox

A találkozót követően az ügyfél írásban is megkapja a megfogalmazott javaslatokat, pontosabban azok koncepcióba foglalt változatát. Ennek mellékletét képezik azok a részletes információk is, amelyek a kiválasztott termékek és anyagok beszerzéséhez szükségesek: termékleírások, képek, árak, beszerző helyek listája.

A szolgáltatás ára 50.000 Forint + ÁFA. A csomag az eddig felsoroltakon kívül 10 százalékos kedvezményt is tartalmaz a DesignDetoxnál megrendelt termékekre.

További információk: www.designdetox.hu

Egyszínű anyagok