Húsváti asztaldekoráció

Boldog Húsvétvárást kívánunk! :)

A húsvét a tavasz legszebb ünnepe, amihez fejünkben azonnal társulnak az ízletes, zamatos sonkatálak, a főtt tojás variációk, a ropogós salátalevelek, az erős tormakrémek és egy-egy szép csokor illatozó nárcisz vagy tulipán. Jó érzés erre ébredni, ám nemcsak a húsvéti ünnepnapokon élhetjük át ezt az örömöt. Készülhetünk rá akár már mától! Ráhangolódásképp a Tchibo legújabb termékkínálatát böngésztem át. Ki is emelek belőle egy izgalmas válogatást!

Bögre szett

A jókedvű reggelek egyik főszereplője! Minőségi és egyedi ez a szett, melyben 4 mázas kerámiából készült bögrét válogattak össze. Biztosan találunk mindegyikhez egy-egy kedvenc reggeli italt is, legyen az egy nagy bögre kakaó, habos kapucsínó vagy ébresztő zöld tea.

Ledes dekoráció húsvéti ágakra

Lakásunkat, konyhaasztalunkat ezzel az örökéletű LED-es díszágakkal dekorálhatjuk. 20 meleg fehér fénnyel világító LED-es égő garantálja az energiatakarékos, hosszú élettartamot, és különlegessége a 7 hajlítható ág. Úgy formázzuk, ahogy kedvünk tartja!

Dekortojás szett

Otthonunk díszítését ezzel a 12 mini húsvéti üvegtojással még tovább színesíthetjük. A vidám díszek egyszerűek és nagyszerűek, minden stílushoz jól passzolnak. Akasztószalagjuk segítségével bárhová rögzíthetjük.

10 személyes asztalterítő

A húsvéti étkezés hangulata már egy szépen terített asztal látványánál kezdődik, melyhez ezt a minőségi Jacquard asztalterítőt ajánlom. 150×275 cm, így akár tízszemélyes terítékhez is kiváló, és üde zöld vagy semleges fehér színben is kapható. Az ünnepi hangulatot a beleszőtt, selyemfényű minta is visszaadja, melyet nemcsak húsvét alkalmából használhatunk.

Főtt tojás formázó

Vicces és kreatív ez a tojásformázó szett, melyben pillanatok alatt különlegessé formázhatjuk a főtt tojásokat. 4 darab található a csomagban: 1-1 nyuszi, szív, kagyló és focilabda alakú forma. A pattintós zárnak köszönhetően könnyen zárható-nyitható és tisztítása is egyszerű.

Tojássütő forma szilikon

A legprofibb tükörtojás sütőnek is nagy segítség egy-két változatos Tükörtojás sütő forma, mely most szettben kapható. A mosogatógépben is tisztítható 2 forma kiválóan használható különböző tésztaételek, pl. palacsinta elkészítéséhez is. A gyors használatát tovább segíti az oldalán található kis markolat, mellyel még egyszerűbben kiemelhető az elkészült étel.

Reggeliző tálcás asztalka

Szép és helytakarékos bútordarab ez a tálcás asztal, mely reggelizéshez is kiváló. Részben tömörfából készült, kopásálló és padlókímélő betétekkel is ellátták. Összezárható, könnyen tárolható.

Tojástartó kosár

Amíg a locsolkodókra várunk és hervadozunk, beszerezhetjük ezt a 2 gyűjtőkosarat a húsvéti tojásokhoz. Indulhat a tojásfestés, vagy éppen a csokitojás begyűjtés, de akár egy szép lakásdekorációt is varázsolhatunk a segítségével. A kiragadott példákon kívül még számtalan jobbnál jobb ötletre bukkantam, mint például a dekoratív reggeliző kések, a 4 tojásfőző betét, a mini sütőforma kis kenyerekhez és kalácsokhoz vagy éppen a sokféle plüss nyuszi kínálat.