A jellegzetesen üde, friss és szellős, világos színeket és természetes anyagokat felvonultató skandináv lakberendezés most több látványos és barátságos kiegészítéseket kapott. A kreatív elgondolások eredményeként a geometriai formák keverednek a lágyan klasszikus vonalakkal, megőrizve az otthon fiatalos jellegét.

Nappali vidám faldekoráció ötlet

A több helyiségben feltűnő fekete-fehér kontraszt mindenhol valamilyen ötletes megoldásban végződik. A "Szeretem azokat az embereket akik mosolyognak az esőben..." felirat optimizmussal és jókedvvel tölti el a nézelődőt. A nappali kinyitható kanapéja mellett egy nagy és kényelmes íróasztal is helyet kapott, ahol még az apróságok tárolására is van hely.

Nappali faldekoráció felirattal

Nappali és dolgozósarok pihenőfotel

 A nappali üde színfoltja a türkizzöld füles fotel a kényelmes lábtartóval.

Füles olvasófotel ötlet

Falszínnel megegyező nappali szekrény szín

A nappali szekrény méreteit egy apró trükkel csökkentették legalábbis optikailag. A falszín világosszürkéjét felhasználva tették légiessé, könnyeddé.

Skandináv stílusú lakberendezés és konyhabútor

Skandináv stílusú étkező és konyha

A konyhát és az étkezőt a burkolatok sokfélesége és játéka teszi mozgalmassá, a hosszában elválasztott teret a parketta és a fekete-fehér kockás padlólap kontrasztja teszi érdekessé. A világos étkezőszett a sötét színű elegáns tapéta előtt kel életre.

Étkező kis alapterületű lakásban

Világoskék fürdőszoba és fehér metro csempe

A fürdőszobába a most divatos cementlap mintát idéző gres padlólapok kerültek szegéllyel díszített fehér metró csempe társaságában. A víz jelenlétére utaló uralkodó világoskék falat vidám mintás vízálló tapétával dobták fel.

Mintás tapéta a fürdőkád felett lakberendezés a fürdőszobában

Skandináv lakberendezes lakás alaprajz

Oszd meg a cikket, ha Neked is tetszett! Köszönjük!