Vörös falon fehér betűk konyhafal dekoráció

Bár elsőre elavultnak tűnhet az ötlet, a teljes falat befedő poszterek újra divatosan lettek a 2010-es évek derekán. Sőt ma már bárki egyedi posztereket is nyomtathat saját otthonába. Nem számít, hogy tájképet, városi panorámát, vagy nonfiguratív mintát látnál szívesen a faladon, bármelyiket beszerezheted akár 3D-s változatban is.
A 2017-es divat követi az előző év lakberendezési trendjeit, hiszen hasonlóan népszerű színek lesznek idén is a természetet idéző árnyalatok, mint a sötétzöld, a terrakotta és a meleg pasztellszínek. Bármelyiket is választod a belső tér újragondoláshoz, ne habozz szétnézni a hozzáillő poszterek kínálatában is. Lássuk, melyek az igazán népszerűek!

Amikor az egész világ a lakásba költözik
A legkeresettebb teljes falat díszítő eszköz jelenleg a fotótapéták, ezen belül is leginkább azok, melyek térképet mintáznak – ezek választhatóak szépiában, fekete-fehér árnyalatosban, de akár még szivárványszínűben is. A lényeg, hogy olyan mellett tedd le a voksod, ami kiegészíti az adott szoba berendezését, és persze utánozhatatlan egyediséget kölcsönöz hajlékodnak. Ha jól választasz, még a tér is sokkal tágasabbnak fog tűnni.

Földrész dekoráció gyerekszobába

 

Földrész dekoráció gyerekszobába

A természet lágy ölén
Szintén nagy népszerűségnek örvendenek azok az óriásposzterek, melyek valamilyen növény(eke)t mintáznak. Ez lehet egy óriás virág, egy erdő a hangulatos japán cseresznyefákkal, de még a gyermekláncfű kis pihéi is rákerülhetnek a faladra – a nagy felbontásnak köszönhetően bármelyiket is választod, a képminőséggel biztosan nem lesznek problémáid, bármekkora befedendő területről is legyen szó. Ha inkább állatbarát vagy, bátran szemezgess az óriási hópárduc fejet ábrázoló képekből, de még pávamintás posztert is találhatsz.

Hangulatképek nappaliba, kávé, zen

 

Faág és levél falmatrica dekoráció

A város zaja
A tervezők a metropolitákra is gondoltak: ha szeretnél reggelente az álmos New Yorkra vagy Londonra letekinteni, akkor is találsz kedvedre való óriásposztert a kínálatban – ha jól használod, ezekkel a mintákkal hihetetlen hangulatot tudsz kölcsönözni a szobának!

Építészeti nevezetességek faldekoráció képek

Steve Jobs filmplakát

 

Motivációs üzenet hálószobába

 

Óriásplakát leszakított plakátokkal

 

Színes faldekoráció nappaliba képekkel

 

3 képes dekoráció kezek

 

Vidám falmatrica gyerekszobába

 

Star Wars művész képek nappaliba

 

Audrey Hepburn színes vászonkép dekoráció

 

Mandala kép dekoráció

 

Mozaikkép poszter egyedi gyártás

Attól függően, hogy milyen mintájú és méretű posztertapétát választasz, az árak igen változóak lehetnek. A legtöbb készen kapható posztert már 15 ezer forinttól is beszerezheted, viszont ha egyedi tervezésűre vágysz – mert bizony, akár a saját elképzelésedre is szabhatják teljes mértékben az óriásposztert – négyzetméterenként 5-6 ezer forinttal számolj. Hogy megéri-e végül, az nem is kérdés!