Válogatásunkban azok csemegézhetnek lakásdekorációs ötleteinkből, akik párjukra ezen a napon jobban szeretnének figyelni.

Valentin napi ajtódekoráció

Várd a szerelmed egy kedves ajtódekorációval, ezzel is izgalmassá és sejtelmessé teheted a megérkezést, és az ajtón való benyitást. Vajon milyen meglepetéssel készült a kedvesem?

Asztaldekoráció Valentin napra

Romantikus Valentin napi dekoráció

Apró Valentin napi ajándék

Ilyenkor természetesen domináns szín a piros, az érzelmek, az érzékiség színe, ami már az étkezőasztalon és a nappali dekorációs elemein is megjelenhetnek. A virágdekoráció mellett meghatározó szimbólum a szív, és ennek mindenféle formájú és méretű megnyilvánulása.

Visszafogott Valentin napi lakásdekoráció

Légy az enyém Valentin napi dekoráció

Nappali dekoráció piros fekete és fehér színnel

Valentin napi pezsgő

Az italok behűtéséről és hidegen tartásáról már időben gondoskodni kell. A pezsgő kedvelt ital ilyenkor, amihez jól illik a szintén vörös eper.

Piros dekoráció Valentin napra étkezőbe

Virágdekoráció fehérrel, rózsaszínnel és pirossal. Az örök klasszikus a rózsa, de mindenképpen kedvesünk kedvenc virágával díszítsünk!

Pirítósba sütött tükörtojás Valentin napra

 Már Valentin nap reggelén, vagy az azt követő reggelen köszöntheted a párod egy ágyban felszolgált reggelivel.  

Mécsesek a kád szélén Valentin napi

Valentin napi közös fürdés

A dekoráció két fontos helyszíne a fürdőszoba és a hálószoba. Itt a leghatásosabb a jó illatok, a hangulatos fények és a nyugalom megteremtése. Ehhez hosszan égő gyertyát, vagy mécseseket szerezz be, virágszirmokat, tiszta és puha törölközőket, fürdőköpenyeket. A hálószobában nem árt, ha valamilyen halk zene szól.

Mécsesek a kád szélén és virágszirmok Valentin napon

Valentin napi virágszirmok

Valentin napi pezsgő az ágy mellett

A hálószobába is érdemes előre bekészíteni italt és néhány finom falatot, gyümölcsöt, ami gondoskodik a megfelelő hidratáltságról :)

Lufidekoráció a hálószobában Valentin napi

Hálószoba Valentin napi

Valentin napi bor a hálószobában