Cikkünkben néhány tippet szeretnénk adni azoknak, akik kreatívan, pasztell színekkel és árnyalatokkal szeretnék a lakás helyiségeit dekorálni. Segítségül hívjuk a dán bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó IDdesignt, az ő választékukból mutatunk néhány darabot. 

Finom színek finom összjátéka

A pasztell színek kimondottan visszafogottak, így sokoldalúan és könnyen kombinálhatók egymással. A skandináv stílus ihlette belső terekben, semleges színek között is diszkrét színfoltot adnak a dekorációban. Így bőséges lehetőség nyílik a színekkel való játékra és kellemes kontrasztot alakíthatunk ki a meghatározó padló, vagy a fal színével. És kinek ne lenne szüksége egy kis extra színre a mindennapokban?

Pasztell moodboard

Váza pasztell lakberendezéshezEssas váza

Dán design váza IDdsignPobourg szerviztál

Rojtos szőnyeg és pasztell díszpárnákJoye futószőnyeg

A finom színekben pompázó lakberendezési kiegészítőkkel bátran dekorálhatsz ebben az évben is, hisz a pasztell örök. Ebben a szezonban számtalan vázát, gyertyatartót, párnát, plédet és még sok mást találhatsz új kollekciónkban, amelyek pillanatok alatt derűt és fényt varázsolhatnak otthonodba. 

Pasztell lakberendezési kiegészítők

Pasztell színű díszpárnákHedmark párna

Halvány színű díszpárnák

Ha beleszerettél a pasztell trendekbe, nem kell megállnod a dekorációknál. Design bútorokkal vagy egy-egy feltűnő lakberendezési kiegészítővel, például egy új lámpával vagy szőnyeggel is feldobhatod az otthonod.

Világossárga takaró, plédPica tárolódoboz

Pasztell szőnyeg

Pasztell színű kanapé és bútorhuzat

IDdesign lakberendezés

Még több izgalmas lakásdekorációt találsz ide kattintva. Ha személyesen szeretnél a bemutatótermekbe ellátogatni, akkor az üzletek elérhetőségeit itt találod.

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 06 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701