A fali panelek nem véletlenül váltak annyira népszerűvé rövid idő alatt: egyedi megjelenést kölcsönöznek az enteriőrnek, egyszerűen felragaszthatók a falra és még szakember sem kell hozzájuk. Nem utolsó sorban ár-érték arányban is verhetetlenek. Mutatjuk, hol működnek igazán jól a falpanelek a lakásban!

Készíts ágyvéget falpanelből

Ha olyan ágyad van, amelynek nincs fejtámlája, akkor ez a telepítési forma téged is le fog nyűgözni. Műbőr vagy szivacsos falburkolatból ugyanis kiváló ágyvéget lehet készíteni. Nemcsak mutatós, de szuper kényelmes és tartós is lesz a végeredmény. A Kerma műbőr fali panelek számtalan színben és formában rendelhetők, így teljes mértékben a fantáziádra és az ízlésedre van szabva, hogy milyen lesz az ágytámla. A panelek ráadásul rendkívül strapabírók és könnyen tisztíthatók, ezért a mindennapos használat sem látszik meg egykönnyen a felületükön.

Falpanel igényesen hálószobába

Egyedi gyártású falpanel

Exkluzív háttér a TV-nek

A legtöbb nappaliban a televízió a helyiség éke – épp ezért nem árt, ha kellően kiemeljük a készüléket. Akár gipsz dekorpanelek, akár öntapadós, 3D tapéta vagy hagyományos fali panel mellett döntünk, minden vendég felkapja majd a fejét a látványra.

Hatszögletű falpanel

Fehér 3D fapanel

Természetesen, nemcsak a megjelenés számít: ha olyan nappaliban ülhetsz le vasárnap délután tévézni, ahol minden részlet a maximális kényelmet szolgálja, akkor igazán pihentető és kikapcsoló lesz az elfoglaltság. Ebben a lakásban még háttérvilágítás is tartozik a televízióhoz:

3D falpanel nappaliba

További ötletek:

Hullámos falpanel olcsón

Puzzle mintás falpanel home office-ba

Fogas és előszobafal falpanelből

Bizony, a 3D fali paneleket nemcsak dekorációnak használhatod, hanem egyenesen funkciót is adhatsz a felületeknek. Főleg a kisméretű előszobákban szokott gondot okozni, hogy nem fér el egy teljes előszobabútor. Ilyenkor alternatív megoldás után kell nézni, és miért ne választanál falpanelt előszobafalnak? Egyedi színkombinációkat és formákat készíthetsz, tetszés szerint pedig ülőkével vagy cipős szekrénnyel is kiegészítheted. A kép magáért beszél:

Előszobai falpanel Kerma design