Sikerük kulcsa a már elismert, vagy még fel nem fedezett tervező gárda kezében van, akik olasz országon kívül, Európa számos országából csatlakoznak a 25 éve fennálló céghez. Idén nyáron ismét óriási”ötlettel” rukkolt elő a SANDRO SANTANTONIO DESIGN, amikor megalkotta, ABC lámpák elnevezésű kollekcióját, melyet a Prandina már forgalomba is hozott.

Az új kollekciót látva, ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy a fantáziának és a kreativitásnak nincs határa. A kortárstervezők, designerek minden munkájában fellelhetők azok az általános „jegyek”, melyekkel mi is találkozunk mindennapjainkban. A lámpasorozat elnevezése egyértelmű utalást tesz az új design témájára, melynek főszereplői a betűk. Ezek azok melyek „észrevétlenül” behálózzák életünket, jelen vannak kinn és benn, fenn és lenn, a munkahelyünkön és a magán életünkben egyaránt. Az ABC sorozat lámpáinak fújt üveg buráit, „teleírták” átlátszó, domború betűkkel.

Ezt a kollekciót az egyszerűség, könnyedség és a letisztult forma teszi igazán különlegessé és egyben univerzálissá. Az ABC lámpák külön-külön is, de szettben is (szinte) bármilyen enteriőrben jól beilleszthetők. Az új kollekció fehér és fekete opál burákkal, áttetsző betűkkel készül, fehér vagy krómszínű szerkezettel, amit három különböző méretben – állólámpa, asztali lámpa és függőlámpa - valósítanak meg. A kollekció falon függő darabját beépített szűrővel forgalmazzák, az optimális fényeloszlás érdekében, de a szűrő az álló és asztali lámpához is rendelhető.