A Berker majd 90 éves múltjára a folyamatos innováció jellemző. Minden évben új designnal, értékálló ötletekkel örvendezteti meg az igényes belsőépítészet kedvelőit.. Néhány újítás a villamos-szerelvény piac fejlődésében, ami a Berker nevéhez fűződik:

Az első rozsdamentes acélkapcsoló. Az első hófehér kapcsoló. Az első felhasználóbarát moduláris rendszer. Innovációk, melyeket gyakran a Berker progresszív tervezése határoz meg. A legelső forgócsapos kapcsolókat a Berker kezdte gyártani 1919-ben a németországi Schalksmühlében. A termelés ma is itt folyik. Sok céggel ellentétben a Berker nem helyezte át Kelet-Európába vagy Távol-Keletre a gyártását. Minden alkatrész gyártása és összeszerelése német manufaktúrában folyik, szigorú minőség-ellenőrzés mellett.

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor intelligens

A Berker kapcsolókra jellemző tökéletességet nem csak a német precizitás garantálja, hanem a cég következetessége az anyaghasználat tekintetében. Kizárólag kiváló, időtálló alapanyagokkal terveznek és ezeket használják föl. A Berker kapcsolók anyaga valóban az, aminek látszik. A kínálatban a műanyag szerelvények mellett megtalálható a valódi rozsdamentes acél, az üveg, a réz, az alumínium, Corian vagy éppen 24 karátos arany is.

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor

A forma szempontjából a Berker kapcsolókat a modern elegancia, értékállóság, és harmónia jellemzi. A cég termékei számos formatervezési díjjal büszkélkedhetnek, mint például az IF Design award 2000, 2002, 2004, Reddot design award 2004. Emellett minden újításnál neves építészek és belsőépítészek véleményét kérik ki, hiszen ők azok a szakértők, akik tudják, mely kapcsolók méltók arra, hogy egy adott enteriőrbe kerüljenek.

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor

Berker kapcsoló és konnektor

A szépségen kívül a Berker a kényelemre is gondol. A cég az intelligens ház kialakítására is innovatív megoldásokat kínál, az erre alkalmas rendszer, az instabus EIB egyik vezető gyártója. Újításai gyakran évekkel, akár 10 évvel is a konkurens cégek előtt jelennek meg. A kapcsolókat és az elektromos készülékeket akár távirányítóval, vagy előre programozottan is vezérelhetjük. A legmodernebb technikai vívmányokkal akár Interneten keresztül is…

Berker kapcsoló és konnektor

Ha többet szeretne megtudni az intelligens házról, vagy a Berker kapcsolókról, akkor tekintse meg a www.berker.hu honlapot!

Hazai forgalmazó: Elektro-Kamleithner Kft.

H-1195, Budapest, Jókai u. 32 fsz. 4
T: +(36) 1 420 75 45