BTC függeszték lámpa

Az időjárás hidegebbé válik és a napnyugta is minden nappal hamarabb ér el minket, az év egyik legcsodálatosabb időszaka azonban mégis épp az esztendő végére esik. Karácsonykor a feldíszített karácsonyfa kétségtelenül a leghangsúlyosabb eleme lakásunknak, azonban a világítás és a fények is éppúgy az egyik legnagyszerűbb módja az ünnepi légkör, a melegség és meghittség megteremtésének. Ezt szem előtt tartva néhány javaslatot készítettünk arról, hogy az Original BTC lámpák, hogyan segíthetnek a karácsonyi hangulat kihangsúlyozásában az otthonodban.

Réz függesztékek                                                       
Amikor Karácsonyra tervezed otthonod dekorációját, elsősorban a színek kombinációjában gondolkozol. Bár a piros és a zöld hagyományos színei továbbra is népszerűek, a modern lehetőségek, mint a fehér és a szürke, egyre gyakoribbá válnak. Az arany színek szintén népszerűek és a réz és rózsaarany árnyalatai különösen elegánsak. A modern, stílusos alternatíva egy arany színű lámpára tökéletes választás az Original BTC-től, a Stanley Pendant. Ez a kézműves lámpa Birminghamben készül, vörösréz, sárgaréz vagy nikkelezett ezüst színű anyagválasztékkal. Kézzel kalapált felülete különleges látványt nyújt, finom ünnepi hangulatot ad a belső térnek. A karácsonyi időszak fókuszpontja az étkező. A karácsonyi vacsora alkalmával, kihangsúlyozhatja az ünnepi hangulatot az Original BTC School vagy Spun réz függeszték. Meglátod vendégeid részéről nem maradnak el az elismerő szavak.  

Btc réz függeszték lámpa

Btc vörösréz függeszték lámpa

Btc réz függeszték lámpa

Btc réz függeszték lámpa konyhapult fölé

Btc réz függeszték lámpa                   
Globe függesztékek   
Egy elegáns üveggömb függesztékkel a karácsonyi fények életre kelnek. Ez a lámpa biztosítja a pompás ragyogó megjelenést, biztos lehetsz benne, hogy központi témája lesz vendégeidnek. Különböző színben érhetőek el az üveggömbök, beleértve az opál fehér, antracitszürke, víztiszta vagy színátmenetes antracitszürke színeket. Hagyományos izzót utánzó hangulatosabb filament fényforrással, fekete-fehér szövetzsinórral ajánljuk, amely a kortárs stílust kiegészíti.   

BTC üveggömb lámpa BTC üveggömb lámpa

BTC üveggömb lámpa

  BTC üveggömb lámpa

BTC fekete üveggömb lámpa

Walter kollekció       
A stílusos Walter kollekció az 1960-as évek karácsonyi ünnepeinek emlékeit idézi fel. Egy tökéletes választás, hiszen ebben az évszakban is ragyogó, hangulatos légkört biztosít a lakásnak. Egy modern választás esetén a fényerő-szabályozóval ellátott lámpa lehetővé teszi, hogy a helyiség különböző időpontokban, különböző erősségű megvilágítást kapjon, attól függően, hogy mely napszakban éppen milyen tevékenység történik a helyiségben. A dimmer segítségével ezek a lámpák nagyobb fényerőt adhatnak a vacsorázó asztal fölé, vagy egy kellemes estén, finom italok társaságában baráti beszélgetésekhez inkább kevesebb fényerővel rendelkező hangulatfényt állíthatunk be. A szatén sárgaréz vagy a szatén vörösréz, valamint az opálos vagy antracitszürke üveg árnyalatok szembetűnő kombinációjával ezek a fények tökéletes atmoszférát nyújtanak otthonukban Karácsonykor is.   

BTC walter lámpa kollekció                                                        

BTC walter lámpa kollekció

BTC walter lámpa kollekció

 

BTC walter lámpa kollekció

BTC walter lámpa kollekció asztali, fali

Az Original BTC kizárólagos képviselete az Elcon Electronic Kft, az ELCON LIGHTING üzletág fő tevékenysége termékforgalmazás, műszaki tanácsadás és tervezés. Ennek köszönhetően bármilyen speciális területre tudunk megoldásokat kínálni, legyen az shoplighting, építészeti-tisztatéri lámpák vagy akár művészeti galériákhoz képmegvilágítás tervezés-kiválasztás. Különösen büszkék vagyunk az általunk kizárólagosan forgalmazott, Angliában piacvezető Original BTC kézműves lámpáira, melyek világszínvonalú minőségükkel, kifinomult stílusukkal bárkit rabul ejtenek.

Látogasson el Budaörsi bemutatótermünkbe, ahol számos Original BTC lámpát tekinthet meg. Kérdéseivel, ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal. Elcon Electronic Kft Bemutatóterem: Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 5. Tel:+36 1-800-1398,-1399 Mobil:+36 20 310 62 81 

Elcon Electronic Kft.

Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 5.

Tel: +36 1-800-1398,-1399
Mobil: +36 20 310 62 81

E-mail: lighting@elcon.hu

www.elconlighting.hu

Elcon logo

Elcon qr kód