Egy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van, melynek sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk. 

Gardenexpo 2016 Március Lakberinfo

Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban. 

A kertünk lesz a nyári nappalink

Egy-két éve indult, és tovább erősödik az a trend, hogy a kültéri bútorok kárpitjának szövete egyre inkább a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Ismét hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel hanem design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják mint a rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag, alumínium, és ezzel a kertben még sosem látott formák jelennek meg igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.

Gardenexpo 2016 Március Lakberinfo

Gardenexpo 2016 Március Lakberinfo

Húsvéti meglepetésünk 3000 virágzó orchidea

Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe, melyek között olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek.  A kiállításon természetesen vásárolni is lehet az orchidea kereskedőktől, sőt, a rendezvény végén a kiállított kompozíciók egy részét is haza lehet vinni. 

Nyerj egy fantasztikus kerti garnitúrát!

Feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát!Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

A Lakberinfo.hu és a Gardenexpo közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Gardenexpo fejalánlásában az 3 db páros belépőjegyet!

Mindössze 3 kérdésre kell válaszolnod és máris esélyes vagy a Nyereményre!

A nyeremény: 3 db páros belépőjegy!

Játék indításának ideje: 2016 - 03 - 11 - 21 óra

Játék lezárásának ideje: 2015 - 03 - 16 - 21 óra

 

NYERTESEINK:

Páros belépőjegyet nyertek:

Dékány Dóra
Pinczés-Pressing Zsuzsann
Balikó Ákos

Akik a Facebook posztot megosztották és szintén páros belépőjegyet nyertek:

Bencze Judit
Hajdu Zoltán


Mindenkint értesítünk e-mail-ben is!

A Belépőjegyeket a Papp László Budapest Sportaréna VIP pénztárában lehet átvenni és hivatkozni kell a Lakberinfo.hu Facebook nyereményjátékára.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!

  Gardenexpo