Holland Pázsit műfű kutyás kertbe

A legtöbb ember számára fontos, hogy otthona mellett kertje vagy terasza is igazán kellemes, kényelmes, praktikus és szép legyen. Az érintett terület gondozása azonban több szempontból sem kis feladat, főleg akkor nem, ha házikedvenceink is élvezik az otthonunkhoz tartozó zöld területek adta előnyöket. Azonban a Holland Pázsit kutyabarát műfüveknek hála nem kell többé választanod a szép kert és házikedvenced között!

Holland Pázsit műfű gondozásmentes kutyásoknak

A Holland Pázsit műfüvei amellett, hogy tökéletesen élethűek, könnyen és gyorsan telepíthetőek és gondozásmentesek, vízáteresztőek, színtartóak, és ha mindez még nem lenne elég, tűzállóak és selymesen puhák is. Ráadásul a Holland Pázsit gondolt a kutyatartókra is, ugyanis egy egész kollekciónyi műfűvel gondoskodnak arról, hogy a kutyusok és gazdik együtt élvezhessék a kertben vagy teraszon töltött időt. Kutyabarát füveik ugyanis maximálisan biztonságosak a házikedvencek számára, ráadásul a kutyák sem tehetnek kárt bennük! Nincs több kiégett, sárga folt a pázsiton, vagy kitaposott útvonal és kiásott gödör, csak tökéletes, színpompás és selymesen puha pázsit az év 365 napján.

Holland Pázsit műfű teljesen élethű hatás

Holland Pázsit műfű Hörbi kutya

Hörbi a műfű tesztelő :)

Ha pedig október 4 – 7. között ellátogatsz a Holland Pázsit bemutatótermébe, egy igazán különleges élményben lehet részed, és egy hatalmas akcióban is részt vehetsz! Hörbi, a Holland Pázsit első számú pázsittesztere ugyanis most ünnepli a 6. születésnapját. Ebből az alkalomból egy közös pezsgőzésre és sütizésre nyílik alkalma minden kedves érdeklődőnek, ha személyesen is ellátogat a Holland Pázsithoz, ahol természetesen az ünnepelt is jelen lesz! Emellett pedig egy korábban sosem látott, 14+2%-os kedvezménnyel is meglepik azokat, akik kutyusukkal érkeznek a bulira, melyet bármelyik Holland Pázsit modellre felhasználhatnak ezekben a napokban!

A Holland Pázsit kutyabarát műfüveivel a kutyatartás és a gondozásmentes, szép kert többé nem kompromisszum kérdése!

Keressék fel weboldalukat, ismerjék meg műfű pázsit termékeket, otthoni, sportpálya vagy üzleti burkolatainkat! Csatlakozz a Holland Pázsit Facebook közösségi oldalának rajongótáborához, ahol már 12.000 követővel büszkélkedhetnek.

Holland Pázsit tulajdonosok

További információk, minták, és referencia képek a forgalmazó honlapján:

 Holland Pázsit műfű minőségi gyepszőnyeg

HOLLAND PÁZSIT KFT.

Mobil: +36 (30) 502 9348

www.hollandpazsit.hu

www.kutyabaratfu.hu

Holland Pázsit a Facebookon