A Holland Pázsit nem csak egy cég vagy egy termék a sok közül. Ez a vállalkozás egy fáradhatatlan házaspár közös álmának a megvalósulása. Ákos az önkormányzati megbízások, nagy projektek, míg Juli a magáncélú megrendelések koordinátora. Már 1 millió m2-en találkozhatunk pázsitfüveikkel.

Holland Pázsit műfű burkolat udvarra

"Nagyon fontos, hogy nem csak tulajdonosként veszünk részt a cég életében. Nagyon sokszor mi magunk megyünk ki felmérni egy kertet, de a beérkező telefonhívásokat is személyesen kezeljük. Küldetésemnek érzem, hogy minél több embernek mutassuk meg, hogy milyen fantasztikus lehetőségek rejlenek akár egy kisebb teraszban vagy kertben ha a prémium kategóriás műfüvek kollekciójából választanak. Már 5 éve vannak a piacon és mi vagyunk a Holland Pázsit kizárólagos forgalmazói. Mi voltunk azok, akik elsőként elkezdtek foglalkozni a magán kerti pázsitfüvek telepítésével hazánkban. Komplett kivitelezést is vállalunk, saját brigáddal, akikkel már évek óta együtt dolgozunk." - meséli Molnár Julianna.

A termékek 100% -ban holland gyártósoron és alapanyagból készülnek. A holland partnercég minden évben fejleszti a pázsitokat, hogy az ügyfelek részére a legjobb minőséget tudja nyújtani. Több mint 1.000.000 telepített m2 van a Holland Pázsit mögött és ők a N.o. 1 pázsitszakértők Magyarországon.

Műfű burkolat tetőteraszra

Jelenleg 15 féle pázsitfűből lehet választani, különböző szálhosszúságban, szálsűrűségben, strapabírásban és eltérő színekben. Mindenkinek a saját igényeire, a kiválasztott terület jellemzőire szabva ajánlják a pázsitot. A számos előnyös tulajdonság közül nézzünk néhányat. Korábban megjelent cikkünkben a Beton helyett műfű írásunkban sok érvet sorakoztattunk fel a műfű mellett, ami a betonfelületek helyett szeretne teret hódítani, mert van ahol egyszerűen nem lehet élő füvet telepíteni, vagy azért, mert nem élne meg, változó időjárási viszonyoknak van kitéve, vagy mert nem megoldott az öntözés.

A holland pázsitok környezetbarát anyagból készülnek, nem allergizálnak, könnyen takaríthatók, árnyékos területeken is szép zöld felületet nyújtanak, nem foltosodnak. Nem kell öntözni, nem kell nyírni, gyomtalanítani, így azoknak is vonzó akik kevesebb időt tudnak szánni kertjük gondozására.

Élethű műfű a Holland Pázsit Lakberinfo

Nagyon oda kell figyelni, hogy ki milyen pázsitfüvet vásárol, mert egyre több cég van a piacon, akik hasonló termékekkel vannak jelen, ám a minőség is igen sokféle. Érdemes tehát néhányat összehasonlítani, hogy mennyire csillog a felülete, mennyire élethű a kinézete vagy milyen könnyen lapul le, mert nyilván az ember azt szeretné ha minél természetesebb hatást keltene a műfű és nem egy műanyag felületre kellene ránéznie. Vannak olyan műfüvek, amiknek nagyon tompa színük van, ezek nem javítják a környezet esztétikai hangulatát. Lehet egyfajta jó befektetésként tekinteni egy szép pázsitra, ami hosszú távon fog szépségével megörvendeztetni minket. Ami a cég nagy erőssége, hogy kutyás ügyfeleiknek is 4 db olyan speciális szálszerkezetű pázsitfüvet tartanak, amit kifejezetten kutyatartók számára ajánlanak. Ezek jóval strapabíróbbak, mint egy átlagos műfű, de ugyanolyan szép és esztétikus.

Kutyabarát műfű Holland Pázsit

Műfű burkolat erkélyre és teraszra

Tartós és minőségi műfű több színben

Maga a burkolás is fontos része a tervezési-telepítési munkafolyamatnak, ezért érdemes tapasztalt szakemberrel lerakatni a füvet, mert az illesztést, a burkolandó alapfelület kialakítását nagyon el lehet rontani és utána az ember azt nézi 10-15 évig.

Keressék fel weboldalukat, ismerjék meg műfű pázsit termékeket, otthoni, sportpálya vagy üzleti burkolatainkat! Csatlakozz a Holland Pázsit Facebook közösségi oldalának rajongótáborához, ahol már 12.000 követővel büszkélkedhetnek.

Holland Pázsit tulajdonosok

További információk, minták, és referencia képek a forgalmazó honlapján:

 Holland Pázsit műfű minőségi gyepszőnyeg

HOLLAND PÁZSIT KFT.

Székhely: 1138 Budapest, Bodor utca 1. B épület. fsz 1. Térképen

Mobil: +36 (30) 502 9348

www.hollandpazsit.hu

Holland Pázsit a Facebookon

Hörbi és Holly a pázsit teszterek Julival

Hörbi és Holly a pázsit teszterek Julival