Műfű teraszon

Városi környezetben a lakásokhoz tartozó kis erkélyek vagy teraszok az esetek nagy százalékában hidegburkolatot kapnak. Ennek több oka is van. Elvezeti a vizet, tartós és ellenáll a környezeti hatásoknak. Ám ez a burkolat természetes hatást nem kelt, pedig a legtöbben erre vágyunk. A korszerű burkolatok világában a műfű adhat egy olyan alternatívát, ami hozzájárulhat a kert, vagy a pázsit élmény kialakításához akár egy belvárosi erkélyen, vagy tágasabb teraszon. 

Minőségi műfű

A Holland Pázsit teraszokra ajánlott műfű választékában többféle színárnyalatú és szálhosszúságú változatból választhatunk. Ennek köszönhetően a nappaliból vagy a hálószobából akár mezítláb is kiléphetünk a műfűre, garantáltan kellemes élményben lesz részünk.

Exkluzív műfű Holland Pázsit

Műfüves erkélyen egész más hangulatú lesz a kávézóasztalunk is és azt az esti hangulatvilágítás is sokkal inkább ad kerti élményt. A műfű egy teljesen gondozásmentes burkolat, a vízelvezetése kiváló, így az esővíz vagy a hó sem okoz gondot. 

Kutyabarát műfű

Családi házak esetén egyre több tulajdonos dönt a kerti műfű használata mellett, illetve ilyenkor ugyanabból a típusból kerülhet műfű a nyitott vagy fedett teraszra is. Ha valaki kombinálni szeretné a valódi pázsitot a műfűvel, akkor a műfüvet a teraszra is választhatja. Itt majd biztosan nem kell nyírni a szálakat és tökéletesen egységes megjelenést ad a kert többi részével. A műfű fektetését még akár kisebb felületen is érdemes szakemberekre bízni, hogy a műfű ne csússzon el, kitöltse a sarkokat és az illesztések is pontosak legyenek. Ezeknek a pázsitoknak további előnye, hogy jól szellőzik, nem dohosodik, nagyon könnyen tisztán tartható és 100%-ban UV álló.

Műfű lakóparki lakás teraszán

Közeledik a tavasz, így most érdemes átgondolni, hogy szeretnénk-e egy szép és tartós, gondozásmentes műfüvet vásárolni. Látogasson el a Holland Pázsit weboldalára, ahol a termékek megismerésén túl számos referenciafotót is talál! 

 Holland Pázsit műfű minőségi gyepszőnyeg

HOLLAND PÁZSIT KFT.

Mobil: +36 (30) 502 9348

www.hollandpazsit.hu

www.kutyabaratfu.hu

Holland Pázsit a Facebookon