Szeptember utolsó hétvégéjén közel 200 vendég részvételével nyílt meg Fóton a Holland Pázsit új bemutatókertje, ahol a forgalmazott kiváló minőségű műfüvek nagy felületen is megtekinthetők, kipróbálhatók. 

Műfű raktár Fót

Ezen a rendezvényen finom ételek és italok fogyasztása közben lehetett felfedezni a csodaszép és élethű gondozásmentes pázsitokat. A szervezők a gyerekekről sem feledkeztek meg, őket ugrálóvárral, arcfestéssel és lufihajtogató bohóccal szórakoztatták. A bemutatókert különlegessége egy padel pálya, amit hamarosan ki is bérelhetnek a sportolni vágyók. Ez az exkluzív kert céges rendezvényekre, csapatépítő összejövetelekre is birtokba vehető. 

Vendégek a nyitóünnepségen Holland Pázsit

Műfű Centrum Holland Pázsit Fót

A műfű népszerűsége töretlen, és a vásárlók is szívesebben döntenek egy ilyen beruházás előtt, ha személyesen is felkereshetnek egy ilyen bemutatótermet. Itt akár mezítláb is sétálhatunk a fűben, szó szerint testközelből lehet ezzel a kültéri burkolattal megismerkedni. Tapasztalja meg Ön is az exkluzív és magas minőséget, a tartósságot és bízza a szakértő kollégáinkra a műfű lerakását. Ezután már nincs is más teendő mint élvezni a műfű előnyeit akár házikedvenceinkkel együtt is. 

Műfű bemutatókert

Kerti burkolat

A Holland Pázsit új bázisa ez a bemutatókert lesz, az iroda továbbra is az Újpalotai úton működik tovább. A vendégek a legnagyobb megelégedéssel távoztak a nyitóünnepélyről, mindenki nagyon inspirálónak találták a környezetet, véleményük szerint ezt minden kertépítés és kertfelújítás előtt állónak látnia kell. Várjuk Önt is szeretettel profi csapatunkkal! A bemutatókert címe:  2151 Fót, Galamb József utca 1. Központi telefonszám: +36 (30) 502 9348

A Holland Pázsit csapata

 Holland Pázsit műfű minőségi gyepszőnyeg

HOLLAND PÁZSIT KFT.

Mobil: +36 (30) 502 9348

www.hollandpazsit.hu

Holland Pázsit a Facebookon

A Holland Pázsit tulajdonosaiPapp-Molnár Julianna és Papp Ákos a Holland Pázsit tulajdonosai

Olvasd el kapcsolódó cikkünket is! - Műfüves kertben az őszi falevelek begyűjtése is könnyebb