Legújabb fejlesztésű kültéri bútorok a NAPHOLD OTTHONDESIGN kizárólagos forgalmazásával, melyek több tekintetben is egyedülállóak a piacon:

Anyaghasználatukat tekintve 100%-ban kültériek, s mind emellett a legmagasabb minőséget képviselik a piac ezen szegmensén. Vezető tervezőnk KENNETH COBONPUE, mint tervező és gyártó (több generáción keresztül a természetes anyagok kísérletezésével foglalkozó családi vállalkozás oszlopos tagja), a világon egyedülálló anyagot fejlesztett ki, létrehozva a polietilén legújabb változatát a „polinaturált”. Az innováción kívül, egy olyan anyag létrehozása volt a cél, mely új, igen fontos tulajdonságokkal bír az eddig használatos, ám nem minden igényt kielégítő PE anyaghoz képest. A „polinaturál”, ahogy a neve is sugallja – a megszólalásig egyezik a természetes anyagokkal kinézetre.

Így lehetséges, hogy egy beltéri bútorcsalád, mely alapvetően vékony, hajlított rattan szálakból készül, megvalósult szabadtéri használatra is „polirattan”-ból: ez élethű mása a natúr rattannak. Tulajdonságait tekintve ugyanazt tudja, mint a természetes anyag: rugalmas, időtálló, színtartó, s mindezek felett semmilyen karbantartást nem igényel és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, nem károsítja a víz, illetve a napsugárzás sem fakítja! Újításnak számít, hogy a szálak hengeres alakjából adódóan nem fonott textúraként, hanem transzparensként adják a bútor extrém formáját; ez idáig fém vázra rászőtték a vékony, lapos PE szálakat.

Nem elhanyagolható információ, hogy KENNETH-et a legnagyobb kültéri bútorokat gyártó és forgalmazó cégek is felkérték a közös munkára. A levédett technológiával készült bútorokra kizárólagos forgalmazási jogot a NAPHOLD OTTHONDESIGN formál.

A YODA kollekció, tökéletes példája a fent említett innovatív anyaghasználatnak, s mely vezető tervezőnk ENNETH COBONPUE számos díjnyertes darabja közül az egyik legfrissebb! A kollekció igen praktikus, hiszen különálló részei variálhatók igény szerint, ezen felül a kényelem minden szintjét kielégíti magas, sásra emlékeztető támlája, mely a fent említett rugalmasságból adódóan kellemesen ringatja is a pihenő hátát, valamint a sok hozzátartozó párna és puha ülőmatrac is a tökéletes pihenést emeli még magasabb szintre. A párnák és a matrac is impregnált, kültéri szövettel borított, vidám színei (narancsos, kékes árnyalatok) feldobják a natúr színű bútort.

Az értékesítésen túl elsődleges célunk a szakma és az érdeklődők lakberendezési igényeinek tágítása, illetve kialakítása szakmai rendezvényeinken keresztül. Bútor bérbeadási és dekorációs részlegünk kész rendezvényekhez, reklámanyagok készítéséhez az igény szerinti berendezésre, styling munkára. Project divíziónk a lakossági igényeken túl szakosodott: szállodák, vendéglátók, üzletbelsők, wellnessek, szépségszalonok, követségek, stb. belső kialakítására a tanácsadástól a tervezésen, kialakításon át a styling munkáig. www.sunmoon.hu