Ezért a spanyol nyelven fát jelentő MADERA mellett döntöttünk. Még ebben az évben megnyitottuk kétszintes bemutatótermünket. Vevőink pozitív visszajelzései felbátorítottak minket arra, hogy tovább haladjunk az általunk fontosnak tartott irányba: komplett megoldásokat kínálni a teraszok berendezéséhez.

A kerti bútorok mellett, a gondosan kiválogatott növényekhez szükséges nagyméretű ültető edények, napernyők, és asztali kiegészítők is helyt kaptak üzletünkben. A termékeink kiváló minőségét az általunk képviselt és a világ élvonalába tartozó cégek neve biztosítja. Azonban nem álltunk meg a teraszok, kertek berendezésénél. Tervező és gyártó kapacitásunkat kihasználva évekkel ezelőtt belefogtunk a köztéri zöld oázisok kialakításához szükséges növényládák és bútorok fejlesztésébe.

Exkluzív bútoraink közül a holland BOREK márkát forgalmazza. See Live and Enjoy azaz Nézd, Éld és Évezd! - Borek kerti bútorok

Nézze úgy a kertjét, mint az otthonának egy részét, ahol kifejezésre juthat az Ön személyes stílusa, amelyben minden apró elem fontos, ahogyan az a nappalijában vagy a konyhájában látható. Élje át azt az élményt, amit eddig csak a kényelmes kanapék tudtak Önnek adni. Bútorozza be kertjét vagy teraszát, olyan különleges kerti bútorokkal, melyeket csak a BOREK tud ajánlani. Élvezze a látványt, amit a figyelem központjában álló BOREK kerti bútorok adhatnak Önnek. A különleges hangulatot teremtő formavilágot és az exkluzív megjelenést.

Borek by Eric Kuster - Borek by Wolterinck - Fonott bútorok - Fonott - Nemesacél bútorok - Teakfa kerti bútorok - Batyline - Nemesacél bútorok

Lapozza át a 2012-es teljes katalógust!

Borek kerti bútor katalógus 2012

www.borek.eu