Fa kerti bútorok fenntartható ültetvényfa alapanyagból - Nem a trópusi esőerdők fáját használjuk!

Sokan vannak, akik nem elégednek meg azzal, hogy néha végigtolják a fűnyírót a kertben, szenvedéllyel gondozzák a fákat, bokrokat és virágokat, hogy olyan zöld menedéket hozzanak létre, ahová bármikor elvonulhatnak egyedül, a családdal vagy barátaikkal együtt a világtól és jól érezhessék magukat, élvezhessék a természet örömeit. Különösen a jó idő beköszöntével jellemző ez, azonban a teljes élvezethez elengedhetetlen, hogy megfelelően bútorozzuk be a kertet.

Akácia kerti bútor garnitúra

Aki szeretné kertjét ízlésesen berendezni, az napjainkban számtalan különböző stílusú, anyagú, kialakítású kerti bútor közül válogathat. Fontos is, hogy odafigyeljünk arra, mit rakunk a kertbe, hiszen ha nem megfelelő színt, anyagot, formát választunk, az egyébként gyönyörűen karbantartott növényvilágot akár el is ronthatjuk a jól megtervezett oázisunkat.

Akácia kerti bútor garnitúra webáruházból

Akácia kerti bútor garnitúra 4 személyes

www.e-kert.hu 

Ez a veszély nem áll fenn, ha olyan természetes, meleg színű anyagot választunk, mint a trópusi akácia. Ebből a keményfából számos gyönyörű változat érhető el, amelyek olyan hatást kelthetnek bármely kertben, mintha természetes részét képeznék. A kerti bútorok megvásárolhatóak négy-, hat- vagy akár több személyes változatban is, és persze bármikor vehetünk az asztal mellé további székeket. Fontos, hogy ha összejön a család, vagy partit rendezünk barátainknak, mindenkinek kényelmesen jusson elég hely. A kerti székekhez, kerti padhoz, fotelhez többféle szövetmintából választhat kerti párnákat, így még kényelmesebbé és esztétikusabbá teheti terasz bútorát. Míg a kerti asztalok rendszerint fix lábakkal rendelkeznek, a székek összecsukatóak, így tárolásuk ősszel és télen nem okozhat gondot.

Akácia kerti bútor garnitúra több székkel is rendelhető

Akácia kerti bútor garnitúra Budapest mellett Nagytarcsán

A trópusi akáciából készült kerti búrotok rendszerint kiváló ár/érték mutatóval rendelkeznek. Ez az igen magas minőségű anyag nem csak a kényelmes és szemet gyönyörködtető, természetes kerti bútorok előállításához remek alapanyag, de rendkívül időtálló is. Ezt csak fokozza az olajos felületkezelés, mely a bútorok színét is óvja. Éppen ezért nem lesz szükség arra, hogy néhány év múlva új garnitúrát kelljen vásárolnia csak azért, mert néhányszor eláztatta az eső a bútorokat. Ugyanakkor néhány évente a felületkezelést nem árt ismételten elvégezni, hogy még tovább élvezhesse az akácia kerti bútorok által nyújtott kényelmet.

Akácia napozóágy

Vegye fel a kapcsolatot webáruházunkkal, érdeklődjön az aktuális készletről, és használja ki az aktuális akciókat is!

RAKTÁRUNK: Az M0-58-as lehajtónál NAGYTARCSÁN található
Telefon: +36-20-322-32-32

 www.e-kert.huE-kert webáruház