Egyszemélyes fotel és asztalka erkélyre

Közeleg a nyár, és hamarosan a szabadban fogjuk tölteni szabadidőnk nagy részét. Akár nagy, tágas kertünk van, akár kisebb erkélyünk, teraszunk, fontos, hogy mindig legyen helye az otthonunkban a szabadtéri pihenésnek a friss levegőn. 

Alakítsd ki a legszebb erkélyt, amely egész nyáron tökéletes helyszínként szolgál a pihenéshez, vagy akár a munkához is! Használj variálható erkély- és teraszbútorokat, amelyek nem foglalnak majd túl sok helyet! 

Mivel a hely szűke miatt alaposabb tervezésre van szükségünk, mindenképpen szóba jöhetnek a variálható bútordarabok, amikkel a sarkokat is jobban ki tudjuk használni. Az IDdesign új bútorai között több variálható modellt is találunk. 

Modern bútor erkélyreBragno kert bútor szett

Variálható bútorok
 
Fonott kerti bútor

Variálható fonott szürke kerti bútor
Geranie kerti bútor szett

Hívogató részletek – textilek és világítás

A nyár eleji hűvösebb napokon és a legnagyobb forróságban is az egyik legfontosabb az erkélyed hangulatos kialakítása. A legjobban bevált, ha puha takarókkal, kényelmes párnáknál és takarókkal díszítjük a szabadtéri kis kuckót. 

Ezek a részletek egyszerre adnak pompás, hívogató megjelenést kerti bútoraidnak miközben a komfortérzetről is gondoskodnak. Amikor besötétedik, a korlát köré fényfüzért akaszthatsz, vagy dekoratív hordozható, sárgás fényű lámpásokat helyezhetsz el az asztalon vagy a padlón. 

Kerek asztal fa lappal
 
Modern mintás párna kertbe

Kispárna padra kültérre

Két szék kis asztal erkélyre

Fém függeszték lámpa

Kis asztali lámpa hangulatfény

Hordozható elemes asztali lámpa

Személyre szabott kialakítás

A legfontosabb dolog az erkély kialakításakor, hogy az igényeidnek megfelelően dekoráld. Mi a legfontosabb számodra? Helyet szeretnél a barátokkal való étkezéshez? Vagy legyen hely arra, hogy kifeküdj egy kényelmes napágyra, és nyugodtan élvezd a napsütést? Vagy elég csak egy laptop asztal ahol sorozatokat nézel?

Az IDdesign kínálatában praktikus kávézóasztalokat és székeket találsz, amelyek tökéletesek a kisebb erkélyekre, valamint napozóágyak és napozószékek széles választékával várunk, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő kerti és kültéri bútorokat. 

Halványzöld kerti szék
Portio szék

Műanyag szék erkélyre

Lenyitható helytakarékos asztal erkélyre

Fa asztal erkélyre

Mozaik mintás asztallap

Fém asztalka erkélyre

Fekete erkélybútor

Várunk szeretettel a bemutatótermeinkben:

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701