Az Life nem csupán egy kerti bútorokat forgalmazó üzletlánc. Annál sokkal többet ígér a számunkra. A Life a bútorok és a kiegészítők segítségével egy teljes kültéri élményt teremt a környezetünkben.  A Life Outdoor Living meghatározó ereje abban rejlik, hogy saját tervezőgárdával, teljesen saját gyártói bázissal és értékesítési hálózattal jutnak el a bútorok a felhasználókhoz immár 40 éve. Rajzasztaltól az Ön kertjéig, az esztétikus megjelenés, a kényelem, a funkcionalitás és a tartósság jegyében. 

Kerti lounge szett Life

Kültéri bútorok esetében is a kényelem az a tulajdonság, amely lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást a szabadban. A funkcionalitás pedig az, ami tökéletesen illeszkedik az Ön, közvetlen családja vagy baráti társaságok különleges szabadtéri igényeihez és pillanataihoz beleértve azt is amikor egy kis csendre vágyódva egyedül szeretnénk a reggeli kávénkat elfogyasztani a teraszon. A tartósság elengedhetetlenül fontos tulajdonság, hiszen ez biztosítja, hogy a szabadtéri étkezés és a társalgás is zavartalan legyen és éveken át a kertünk díszei lehessenek a Life bútorok.

Kényelmes kerti időjárásálló bútor

Szürke kültéri ülőgarnitúra

Az utóbbi években megváltozott a beltérben és kültéren eltöltött idő aránya. Mivel egyre többet vagyunk a szabadban, így a kültéri környezet kényelmes kialakítása sokaknál napirendre került. A Life bútorok segítségével kültéri ülőgarnitúrákat, kerti étkezőgarnitúrákat, bárasztalokat.

Nyolcszemélyes kerti étkező, teraszra bárszékeket szerezhetünk be, amik négy évszakon át a kényelmünket szolgálhatják. Ehhez persze ellenálló anyagokra van szükség. A több évtizedes tapasztaltnak köszönhetően a vázszerkezetek és a párnázatok huzatai is teljesen időjárásálló anyagból készülnek, a legmodernebb innovatív technológiák segítségével. 

Kényelmes kerti étkező garnitúra

Kültéri bár kialakítása

A Life Outdoor Living küldetése, hogy „napról-napra egyre több ember élvezze a szabadtéri életet otthonukban és a kertben, a világ minden táján. A Life-nál jó minőségű kerti bútorokra számíthat megfizethető és korrekt áron. Magyarországon a Life bútorokat Óbudán a Garden Life Outdoor Living bemutatótermében rendelhetik meg, ahol szakértő kollégák a teljes választékot bemutatják Önnek. A prémium minőségű bútorok mellé számos kiegészítő, pergolák, lámpák, napernyők, illetve védőhuzatok is rendelhetők. 

Life Outdoor Living kerti és kültéri bútorok

Garden Life - Brustor bemutatóterem Óbuda

1036 Budapest Bécsi út 77-79 ( A Kolosy tér közelében )
Sollis Pergola Park 8624 Balatonszárszó, Szemesi u. 13.

www.gardenlifeoutdoor.hu

Garden life logo