A már megszokott minőséggel, díjnyertes és szakvéleményekkel is alátámasztott egészséges termékekkel várjuk Önöket a veszprémi Bástya Üzletközpont földszintjén. Cikkünkben láthatnak néhány darabot minden termékcsoportból.

Gyermekmatracok

A rugalmas kókuszfilc stabil szerkezeténél fogva tökéletesen megtámasztja a kisgyermek hátgerincét, ezáltal megakadályozza a gyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat. Fix ágyrácsra javasoljuk, amely biztosítja a matrac tökéletes átszellőzését.

Ifjúsági matracok

Stabil szerkezeténél fogva segíti a harmonikus gerincfejlődést, ezzel megakadályozva a kisgyermekkorban kialakuló gerincbántalmakat. Ez a matrac mézes macis mintájú huzatban készül, melynek alapanyaga pamut. Használatához kis testsúly esetén indokolatlan a farugós ágyrács használata.

Felnőtt matracok

A Sleep Easy termékcsalád követi a minőség filozófiáját minden manufakturális munkafázisban, és a technológiai újításokban is. Kezdve a legjobb minőségű anyagoktól a végső ellenőrzésig, ügyelve a gondos részletekre és a tökéletes kidolgozásra. Az Ergolatex matrac belső szerkezete 16 cm ergolatex lágy hab, kombinálva polyuretán réteggel.

* Könnyen szállítható, mert vákuum csomagolt
* Könnyen kicsomagolható
* Környezetbarát
* Ortopédiailag tökéletes támaszt nyújt a fekvő testnek
* Hypoallergén
* Átszellőzik
* Öko-Tex minősítésű

Matrac huzatok

A Rela - X matrac huzata javítja az alvás minőségét mivel csökkenti a statikus energiákat. Az anyag szálai közé úgynevezett INOX szál van szőve, mely elvezeti az ember szervezetében és a mesterséges szálakat tartalmazó ágyneműkben keletkező statikus energiákat. A statikus energiák bizonyítottan zavarják az éjszakai alvás minőségét. Próbálja ki termékeinket bemutatótermeinkben. A huzat mosható 60 fokon.

Gyapjú- és gyermekágynemű

Az ágynemű legfontosabb része a takaró, ezért is fontos hogy a termék természetes anyagból készüljön. Ez a takaró 100% gyapjúból készült merino gyapjú, a legkiválóbb minőségű kaschmir gyapjúból készített termék. A képen látható termék mindkét oldala kaschmir gyapjú, tehát dupla réteg biztosítja a kényelmet. Ezeket a termékeket rendkívül fontosnak tartjuk az egészség megőrzése és a komfort érzet növelés szempontjából. Termékeink őrzik a gyapjú minden kiváló tulajdonságát.

Párnák és kiegészítők

Blucell párna

* speciális sejtszerkezettel rendelkezik, mely kiváló minőségű polymer és víz keveréke
* egyedi tervezése 2 féle alkalmazási módot tesz lehetővé, mind a fejnek mind a gerincnek tökéletes alátámasztást nyújt
* levegő csatornái egy folyamatos és lágy masszázst nyújt a testnek
* elősegíti a nyaki izmok kipihentségét és segíti a gerincbántalmak elleni küzdelmet
* antiallergén, anti-bakteriális hatású

Tempur termékek

A Tempur Komfort párna új, és áttörően kombinálja a támaszt a kényelemmel. Hagyományos alakja miatt szokásosan át lehet ölelni, de az új Tempur Komforttechnológiának™ (TKT) köszönhetően, a Tempur Komfort párna bármelyik alváspozícióban megtámasztja a fejet és a nyakat, így csökkentheti a vérkeringést elzáró, fájdalmat okozó, és alvászavaró nyomást.

Ágykeret

Tömörfa ágykeretek bükk, gőzölt bükk, éger, juhar, hárs, kőris, tölgy, akác, gőzölt akác, cseresznye és dió fából, egyedi méretben, igény szerinti felületkezeléssel. Az ágyrács, ágykeret illetve a képen látható egyéb kiegészítő külön kapható.

Ágyrács

Masszív tartókeretbe foglalt rugalmas ágyrácsok ( 28 db ). Az ágyrácsokat gumi bakok tartják a helyükön. Középen szalaggal megerősített szerkezet. Derék résznél erősíthető illetve lágyítható szerkezet. Fej illetve láb résznél 5 különféle magasságba állítható. Lábrésznél gázrugók segítik a rács megemelését, amely az ágyneműtartó használatát segíti. Egyedi méretben is rendelhető.
A termék kipróbálható bemutatótermeinkben.

Éjjeliszekrény, komód

A Montana szekrény a Montana termékcsalád része. A képen látható szekrény rendelhető lucfenyő, akác, gőzölt akác, gőzölt bükk, bükk, cseresznye, dió, kőris, tölgy, éger, juhar és hársfából akár egyedi színminta alapján is.

Párásító

Egyesíti magában a legkorszerűbb technológiát és az ősi gyógymód, az AROMATERÁPIA előnyös tulajdonságait. A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedves szűrőn szívja keresztül a ventilátor segítségével. Ez a nedvesítő betét - akár egy kanóc - a tartályból (önmagától) felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

A berendezés önszabályzó: minél szárazabb a levegő, annál több vizet párologtat el. A páratartalom emelkedésével egyre nedvesebb levegőt szív át a szűrőn, így onnan egyre kevesebb víz tud elpárologni. Ez biztosítja az ideális, 50-60%-os relatív páratartalmat. A készülékben nincs semmilyen elektromos vagy mechanikus páraszint-szabályzó egység. Maga a speciális szűrő szabályozza a páratartalmat. Az ovális formának köszönhetően - mivel sarkok nem akadályozzák - a levegő akadálytalanul, hang nélkül, csendben áramlik át a készüléken. A köríves alak miatt a szennyeződéseknek nincs helyük hol összegyűlni, felhalmozódni. Értékes tartozék az illóolaj-adagoló kapszula, amelybe bármilyen illóolaj behelyezhető. 3 év garancia. Technikai adatok

Feszültség 230Volt/50Hz, Telj. felv. I/II: 10/20 W, Párásítás I/II: 1,75/3dl/h-ig,
Javasolt szoba méret max. 50m2 (140m3), Zajszint I/II: 23/32 dB(A)
Víztartály 8 liter, Méret 494x302x335 mm

 

Várjuk Szeretettel veszprémi üzletünkben az alábbi címen:

Novetex Biomatrac Mintabolt
Bástya Üzletközpont
Földszint, parkoló felöli bejárat

Cím: 8200 Veszprém, Kossuth u. 8.
Mobil: 70/383-65-91

Nyitvatartás: H-P: 9.00-18.00, SZ: 9.00-13.00

Web: www.matrac.hu