Férfias lakberendezés látszó beton felületek

Focimez stílusú étkezőszék bútorhuzat

Étkező és nappali irányított led fényszórókkal

Az exkluzív lakás kialakítása során ügyeltek arra, hogy kellő helyet kapjon minden, ami egy futballrajongó számára fontos és érdekes, de mégsem minden erről szól. A lakás nagyon trendi, modern és mindemellett jól használható a tulajdonos számára. A tervezők igyekeztek a legnagyobb egybefüggő teret kialakítani, ami csak lehetséges – ezzel biztosítva szabad, fiatalos légkört. Fontos volt, hogy a lakótér alkalmas legyen a fiatal focista életmódjához és minden a kényelmet szolgálja.

A kontrasztokat különböző anyagokkal és textúrákkal alakították ki. A nyers beton mennyezet és a szürke falak férfias, nyers hűvösségét sokféle fényforrással ellensúlyozták. A modern beépített LED fények mellett helyet kaptak az állítható fényű spotlámpák is. A faliképek kiemelésére képmegvilágító fénytesteket alkalmaztak, de mindemellett a különleges dizájnlámpák is jól érvényesülnek a lakásban.

A domináns szürke felületeket a hideg és meleg színhőmérsékletű fények optimális mennyisége és elrendezése teszi modernné mégis otthonossá. A hálószoba és a fürdő kialakítás a legérdekesebb része az otthonnak. A tervezők próbáltak minél kevesebb falat kialakítani, ezzel is egy intim környezetet teremtve.

A hálószoba kialakítása művészi és színházias hangulatú, ez főként az ablak előtti kialakításnak, a sötét színeknek, a bőr széknek, valamint a színpadvilágításra hasonlító dizájnlámpának tudható be. A lakásban elhelyezett képeken itt-ott fellehető a Széchenyi lánchíd, a Duna vagy éppen a budapesti Parlament is.

Modern üveg étkezőasztal türkiz étkészlettel

Hangulatvilágítás a nappaliban barna egyszínű szőnyeg

Falba épített tévé

Focimeccs projektorról

Sötétbarna férfias hálószoba

Vintage stílusú refelktor lámpa

Barna hálószoba kerek franciaágy

Sötétbarna hálószoba ötlet Arne Jacobsen fotellel

Pengefallal elválasztott fürdőszoba

Térben álló fürdőkád egy sötétbarna nappalival

Zuhanyzóval kiegészített fürdőszoba

Modern elegáns férfias fürdőszoba berendezés