Választhatsz gyönyörű virág vagy egyéb mintás szettet, vagy eltérhetsz a megszokottól és ezekkel a jópofa paplanhuzatokkal egy kis hóbortot csempészhetsz a hálószobádba.

Űrhajós, Tűzoltó, Hercegnő
Gyermekként titkon sokan álmodozunk arról, hogy egy nap majd, asztronautaként lépünk a holdra, tűzoltóként segítünk a bajba jutottakon, vagy éppen hercegnővé koronáznak egy csodálatos palotában. Álmaink nem mindig válnak valóra, de ezekkel a vicces mintájú paplan és párnahuzatokkal minden esete kedvenc jelmezünkbe burkolózhatunk.

Űrhajós mintás gyerek ágyneműhuzat

Tűzoltó mintás ágyneműhuzat

Hercegnő mintás ágyneműhuzat

Zsémbes macska
Imádod a zsémbes macska beszólásait? Jellegzetes ábrázatával ágyneműd mintájaként is biztosan mosolyt csal majd az arcodra. Grumpy Cat rajongóknak ez a lakástextil szinte kötelező hálószobai kellék.

Grumpy Cat ágynemű zsémbes macska

Az Ő oldala, az én oldalam...
Neked is sokszor mondogatja a pasid, hogy nagyobb helyet foglalsz el az ágyban, mint Ő. Oszd fel viccesen az ágy térfeleit és ne fukarkodj a saját részeddel, legyen a nő az úr az ágyban! Persze csak e szerint a vicces ágynemű szett alapján. A dupla takaró alatt azért kedvesedet is ugyanakkora hely illeti meg, mint téged.

Hes side and his side fekete-fehér ágyneműhuzat ötlet pároknak

Ché Men
Ötletes és vicces ez a szett. Egyedül alvó férfiaknak ajánlott, mégis csak ezerszer jobban néz ki, mint egy sima fehér paplanhuzat.

Ché Men ágyneműhuzat férfiaknak

Karton doboz és járdakövek
Ez a térköves járda mintájú lepedő és a kartondobozra hajazó ágynemű szett nagyon mutatós. Koszos, hideg hatás, de valójában egy teljesen kényelmes szett az ágyadon.

Kartondoboz és utcakő mintás ágyneműhuzat

Baglyok
A baglyok fejét a két párnahuzat mintázza, a tollazatukkal pedig a paplanhuzat mintája adja. Tökéletesen megfér az erdei vonalú hálószobákban vagy skandináv dizájn mellett.

Bagoly mintás ágyneműhuzat

Firkált füzetlap, amivel be is takarózhatsz
Mosható szövetből készült ágynemű, amelyre a tartozék filcekkel rajzolhatsz, verset írhatsz, vagy kedves üzenetet hagyhatsz a párodnak. Ötletes kialakítást tekintve ez a paplanhuzat éppen olyan, mintha csak egy kitépett füzet, vagy jegyzettömb lapja lenne. A mintája már csak rajtad áll milyen legyen, tedd valóban egyedivé a paplanod!

Firkálható, rajzolható ágyneműhuzat

Firkálható, rajzolható ágyneműhuzat

Csontváz
Váz és keringési rendszer, létfontosságú szervek mindez az emberi test része, ez a paplanhuzat olyan, mintha egy átvilágító takaró alatt feküdél.

Csontváz mintás ágyneműhuzat