Dubai ágyDubai franciaágy 

A magyarországi lakberendezési piacra megérkezett a Di-Lara kézzel készült franciaágyakat és matracokat forgalmazó üzletlánca. Első üzletük 2022. Május 13-án nyit Budapesten a 3. kerületben a Mátyás király utca 30 szám alatt!

A Di-Lara webshopjában böngészve több mint 60 franciaágy modell azonnal megvásárolható az általunk kiválasztott méretben. De mi van akkor, ha beleszerettünk egy modellbe de kisebb vagy nagyobb változtatásokra szükség lenne, hogy tökéletes ékköve legyen a hálószobánknak? 

Venedig ágyVenedig franciaágy

Royal ágyRoyal ágy 

Egyedi gyártás igény szerint

A több mint 20 éve működő korszerű gépekkel felszerelt berlini bútorgyártó-, és kárpitos manufaktúra legnagyobb előnye, hogy a megrendelők a kiválasztott modellt teljesen személyre szabhatják. Mivel a termékek luxus színvonalúak, az ügyfele igények ebben kategóriában tökéletes kiszolgálást és odafigyelést kapnak. Akár mi magunk tervezzük meg a hálószobánkat, akár lakberendező segítségét kérjük, előfordulnak olyan esetek, amikor egyedi ágyméretre van szükségünk. Ezt nagyüzemi bútorgyártó cégektől nem várhatjuk el. 

Casablanca kárpitos ágyCasablanca ágy 

Di-Lara kárpitosműhely

Bútorüzem Di-Lara

Mitől lesz egyedi egy Di-Lara ágy? 

Fontos tudni azoknak, akik a bútorok területén is környezettudatosak, hogy az ágyak és a matracok elkészítéséhez kizárólag német gyártók, magas minőségű, káros anyagoktól mentes alapanyagait használják fel. A szövetválaszték tekintetében 20 különböző trendi szövet és szín közül válogathatunk. Anyagokat tekintve ezek bársony, velúr, márványos velúr, szőtt szövet és luxusbársonyok. Egy ágyat a milliméterre pontos alapméreteket túl a láb kialakítása, a fejvég formája és magassága, valamint az ágyneműtartó kényelmes, könnyű nyitása, pakolhatósága is meghatároz. A felületek díszítéséhez választhatunk gombokat, köveket, az ágyszerkezethez többféle ágyrácsot vagy egyedi méretű éjjeli szekrényt is választhatunk. 

Stockholm boxspring ágyStockholm boxspring ágy

Barcelona ágyBarcelona ágy 

Di-Lara luxus matracEgyedi készítésű Di-Lara matrac

A matrac az ágy lelke. Így annak is tökéletesnek, tartósnak és kényelmesnek kell lennie. Mivel mindenkinek mást jelent a kényelem, és mást várunk el a matracoktól, így óriási előny, hogy a Di-Lara matracokat is tökéletesen személyre szabhatjuk. A speciális hab változatokon túl lószőr, szűzgyapjú, természetes latex alapanyagú és kókuszrost matracok, illetve ezek kombinációi is könnyen előállíthatók. 

Malaga ágyMalaga ágy 

Keresse fel a webshopunkat, látogasson el a bemutatótermünkbe és ismertje meg a Di-Lara ágyakban rejlő lehetőségeket ha prémium kategóriás, vagy ha luxus lakberendezésben gondolkodik!
Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. 

Di-Lara Budapest

Di-Lara bemutatóterem és webshop

www.di-lara.hu

1039 Budapest, Mátyás király út 30. 

Telefon: +36 30 166 98 03