A németországi gyártású Di-Lara franciaágyakkal 2022. május közepe óta találkozhatunk a hazai lakberendezési piacon. Első budapesti üzletüket Csillaghegyen, a Mátyás király út 30. szám alatt nyitották meg, de online webshopban is elérhető minden modell. 

Luxus franciaágy Di-LaraVenedig Boxspring ágy

A Di-Lara bútorai a felső kategória és a luxus minőség iránt elkötelezett vásárlóréteget célozza meg, ahol a magas minőség kifinomult stílus alapkövetelmény. Luxus hálószoba lakberendezése esetén a kiválasztott burkolat, a szőnyeg, a függönyök vagy árnyékolók, illetve a ruhatárolás bútorai is a felső kategóriából kerülnek ki. Így a szoba legfontosabb és leglátványosabb elmének is követnie kell ezt a koncepciót. A kézzel készült franciaágyak legnagyobb előnye, hogy személyre szabhatók. A szoba alapterülete, az ágy helyének meghatározása lehetőséget ad arra, hogy az általunk elképzelt szélességben, fejvég magassággal alakítsuk a franciaágyat. Meghatározhatjuk a tűzések sűrűségét, a kárpit kidolgozását és a lábak formáját is. 

Malaga Deluxe ágyMalaga Deluxe XXL ágy

Minőségi franciaágy árakKuzu kárpitos ágy

Tervezéskor érdemes színpalettában gondolkodnunk, ahol összehangoljuk a falszíneket a padlólap  és a gardróbszekrények színét. A luxus lakberendezésben jellemző klasszikus nemes színek, a fehér, az arany, a barna meleg árnyalatai, a szürkék, a bronz, az antracit, a tóp, a bézs világos tónusai. Ezekhez a színekhez nagyon jól illenek a valódi fa parketták, a kő, illetve márvány mintás burkolatok fényesebb változatai. Dekoratív megoldás, ha a fejvég mögötti falszakaszon különleges tapétát használunk, vagy valamilyen homogén felületű tapétához választunk egy kortárs festményt. 

Franciaágy egyedi fejvéggelMontana ágy

Ne feledkezzünk meg a tökéletes világításról sem! Az általános mennyezeti világításon túl helyezzünk a térbe egy szép állólámpát, és az éjjeliszekrények közelében is legyen állítható fényerejű olvasólámpa. 

Piros luxuságyRoyal Deluxe luxuságy

A Di-Lara kézzel készült kárpitozott ágyak vagy boxspirng ágyak sokféle velúr és bársony színben rendelhetők. Jellegzetességük, hogy az anyagok egyszínűek. A bútor formáját, illetve a fejvégek tűzött, fonott, vagy osztott formáit a legjobban az egyszínű anyagok emelik ki. A hálószoba berendezésénél választhatjuk azt a változatot, amikor hasonló színeket használunk, ezzel egységesebb lehet a megjelenés. Más esetben pont a kontrasztokkal emelhetünk ki egy-egy bútorelemet. Ilyen lehet egy zöld bársony ágy, vagy éppen egy okkersárga élénk hangulatú változat. Az egyedi ágymérethez luxus minőségű matracot is rendelhetünk, ami kiemelkedően fontos, hiszen standard matrac méretek egyedi ágyak esetében nem jöhetnek szóba. Egy jól megválasztott matrac lesz a garancia az esztétikus megjelenés mellett a pihentető alvásra. 

Modern elegáns franciaágyMadrid kárpitozott ágy XXL

Kézzel készült luxuságyVienna franciaágy

Ismerje meg Ön is a Di-Lara kézzel készült luxus ágyaiban és matracaiban rejlő lehetőségeket! Ne feledje, a házhoz szállítás és a bútorok helyszíni összeszerelése minden esetben díjtalan. 

Di-Lara Budapest

Di-Lara franciaágy, matrac
bemutatóterem és webshop

www.di-lara.hu

1039 Budapest, Mátyás király út 30. 

Telefon: +36 30 166 98 03