Ünnepélyes keretek között nyitja meg Budapesten Május 13-án csillaghegyi új kétszintes bemutatótermét a jelenleg öt németországi üzletet és egy saját gyártóüzemet működtető berlini székhelyű Di-Lara. A 11-es út mellett a Mátyás király út 30 szám alatt várja vásárlóit ez a különleges bemutatóterem, ami a handmade, vagyis a kézzel készített kárpitozott ágyak és luxusmatracok egy új szintjét képviseli. 

Di-Lara exkluzív franciaágy bemutatótermRoyal Boxspring ágy

Linnea luxusmatracLinnea luxus matrac

Tokyo ágy bordázott fejtámlaTokio Boxspring ágy

A saját tervezésű, több mint 60 -féle kárpitozott és boxspring ágy nem csupán a hálószobák esztétikus megjelenéséért felel, de garantálja a pihentető alvást is. Szakértő kollégák segítenek az egyes modellek kiválasztásában és az optimális ágy-matrac konfigurációk összeállításában. Az egyedi gyártásban rejlő legnagyobb lehetőség az, hogy adott méret szerint is legyárthatók ezek a modellek legyen szó az ágykeret, vagy a fejtámla kialakításáról. 

Tűzött franciaágy füles fejvéggelVenedig Boxspring ágy

Franciaágy led világítássalDubai kárpitozott ágy

Madrid franciaágy fonott kárpitozássalDubai kárpitozott ágy

Pezsgő színű széles luxus franciaágyParis kárpitozott ágy

A bemutatóterem mellett egy professzionális webshop is segít az értékesítésben azok számára, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a Di-Lara Stúdióba. Az ágyak a legutolsó trendeket képviselik, legyen szó a bársonyos tapintású bútorszövetekről, a modern mélytűzött formákról, vagy az ívesebb klasszikus vonalakról. 

Szürke franciaágy egyedi méretben isTexas kárpitozott ágy

Óriás franciaágy dupla fejtámlávalShanghai XXL ágy

Fedezze fel a Di-Lara bútorokban rejlő luxus életérzést, legyen a hálószoba is az otthon különleges helyisége. A bemutatóterem hétköznapokon 10 és 18 óra között, szombaton pedig 10 és 14 óra között várja az érdeklődőket. Magyarország területén a megrendelt bútorok kiszállítása és összeszerelése díjtalan! Várjuk lakberendezők és belsőépítészek jelentkezését is! 

Di-Lara Budapest

Di-Lara bemutatóterem és webshop

www.di-lara.hu

1039 Budapest, Mátyás király út 30. 

Telefon: +36 30 166 98 03

Di-Lara bemutatóterem Csillaghagyen