Válogass a stílusok, színek között, és egészen addig próbálgasd a különféle elrendezéseket, amíg meg nem találod az igazit. A legjobb terveket ki is nyomtathatod, pontos méretekkel, árakkal - akár egy igazi belsőépítész. Ha elégedett vagy a terveddel, mentsd le azt az IKEA szerverre, vagy a saját gépedre. Ha kérdésed van, az áruházban szívesen segítenek neked. A lementett tervet az áruházban lévő gépeken is megnyithatod. A program óriási előnye, hogy a végén komplett részletes árkalkulációt kapunk a betervezett elemekről.

A cikk frissítve: 2014.07.03.

Tervezd meg a konyhádat

Tervezd meg a konyhádat az új IKEA HOME PLANNER segítségével. A tervező használatával minden nehézség nélkül megálmodhatod a konyhádat. Ha kész vagy a tervezéssel, mentsd le a tervedet az IKEA szerverre, hogy ha eljösz az áruházba, meg tudd azt nyitni. Így könnyebb lesz a vásárlás is. De ne feledd a bejelentkezési azonosítódat és a jelszavadat! Anélkül nem tudod az áruházban megnyitni a tervet!

Az IKEA HOME PLANNER - konyhatervező az összes terméket 3D nézetben mutatja, az eredmény nagyon valódi. A tervezéshez segítséget és útmutatót a programban találsz. Az útmutatóban tippeket, ötleteket is találsz, valamint megnézheted hogyan is működik a tervező. Még a fal, padló színét is változtathatod, hogy teljesen a saját konyhádba tervezd az új bútort.

Ikea home planner konyha tervező letöltés gomb

A program megnyitása...


FONTOS TUDNIVALÓK A TERVEK MENTÉSÉHEZ:

1. Egy felhasználó max. 5 tervet menthet el, amit az IKEA szerveren 6 hónapig tudunk tárolni. Az így elmentett tervet az IKEA áruházakban, a konyhaosztályon bármikor megnyithatod, megnézheted, módosíthatod.
2. A mentéshez először REGISZTRÁLNOD KELL. Ezt, a feljövő bejelentkezés ablakból is megteheted, de a regisztrációs felületet pl. ezen az oldalon, a jobb oldali címsornál a 'Saját profil' címszó alatt is megtalálod.
3. A Saját profil létrehozása (tehát a regisztrálás) után el tudod menteni a konyhatervet.
4. A TERVET MINDEN ESETBEN AZ IKEA SZERVERRE (is) LE KELL MENTENI!!! Enélkül az áruházban sajnos nem tudjuk a tervedet megnyitni, és nem tudunk segíteni a további tervezésben és vásárlásban.
5. Nevezd el a tervedet. (ékezetes betű, szóköz, egyéb nem megfelelő karakter a névben nem szerepelhet!)
6. Az IKEA SZERVERRE TÖRTÉNŐ MENTÉST A TERVEZŐ program 'FILE' menüpont - 'Mentés az IKEA szerverre' parancs segítségével is megteheted.
7. FIGYELEM! A bejelentkezéshez, és a tervek lementéséhez használt jelszó megváltoztatását - átmenetileg - nem tudod végrehajtani.

Forrás: www.ikea.hu