Admiral egyedi nappali bútor
A fiatal hölgy megrendelő úgy döntött, képzett lakberendezőre és bútortervezőre bízza új, másfél szobás teraszos otthonának teljes átalakítását. Számára fontos volt, hogy a színek harmonikusak legyenek, az alaprajz adta lehetőségeket a legjobban használja ki. A tervezés és kivitelezési munkák az Admiral Konyhastúdióval és a Sylburyhome tulajdonosával Gampel Szilviával együttműködve zajlottak.

A lakás fókuszában a nappali, konyha, étkező hármas egysége áll. Mivel a tulajdonos szeret sütni-főzni, és vendégeket is szívesen lát, ezért ennek a térrésznek kellett a legjobban szervezettnek, tágasnak, világosnak, sallangmentesnek lennie. A letisztult design, a neutrális, halvány világos tónusok használata közös elképzelés mentén haladt. A legnagyobb figyelmet a konyhabútornak szentelték, de az Admiral Stúdióban komplex bútortervezési megoldásokat is megrendelhetők, így a nappali bútora is egy koncepció mentén készült.

A konyhabútor egyedi gyártásban készült, 4 hetes, pontosan betartott gyártási határidővel, amit közös gondolkodás, és több közös sütizés előzött meg. Ezalatt kerültek papírra a tervek majd elevenedtek meg 3 dimenzióban a számítógépes látványterveken.  A bútor rejtett fiókokat is tartalmaz, kihúzható fűszertartókkal. Minden apróságnak jutott hely a tágasabb tárolószekrények mellett. A felső elem aljába került egy bemart led világítás, ami az esti félhomályban világítja meg a munkalapot és ad kellemes fényt. A frontok anyaga laminált Egger, jázmin színben, és a tökéletes egység érdekében a nappali bútorhoz is ezt az árnyalatot választották. A Blanco Rondoval 45 cm átmérőjű kör alakú, silgránit, tartufo színű mosogató, a Blanco Culina-S mini króm csaptelep és a minőségi Ariston konyhai gépek is az Admiral Konyhastúdió kollekcióiból került beépítésre.

Az étkezőasztal és a székek a korábban itt élt nagymama hagyatékából maradt meg és tökéletesen illik a lakásba. A megrendelő maximálisan elégedett és boldog a végeredménytől, ami ugyanolyan öröm és jó érzés a tervezőknek és a kivitelezőknek egyaránt.

Nagyitól örökölt régi étkező garnitúra

Modern Egger jázmin színű konyhabútor

Modern konyhabútor Admiral Konyha Budapest

Színes konyhai kiegészítők

Ariston beépített konyhai gépek

Kávégép tejhabosítóval

Praktikus Blanco mosogató

Semleges színű modern csajos hálószoba

Fürdőszoba szép tapétávalFürdőszoba szép tapétával és parkettával

Homokszínű modern fürdőszoba zuhanyzóTárolószekrény a wc-ben

Felújított vas kerti szék fehér színben


Admiral Konyhastudio

www.admiralstudio.hu

Tel.: (+36 1) 270-9051
Fax: (+36 1) 270-9052

Bemutatóterem: 1013 Budapest
Attila út 37.

Fotó: Koehler Ágnes