Most páros belépőjegyet is nyerhetsz velünk a Konyhakiállításra!

Konyhakiállítás 2017 konyhabútor és konyhai gép, séfek

Szeress bele az új konyhádba az ország legtrendibb lakberendezési kiállításán!
Kedves lakberendezési hedonisták, építkezés és lakásfelújítás előtt állók, gasztrorajongók és azok is, akik egyszerűen csak imádják végigsimítani a legújabb kávéfőzőcsodákat és szeretnének inspirációt meríteni a legújabb trendekből vagy épp ellesni néhány konyhai fogást a kedvenc gasztrobloggerüktől: most jön a ti hétvégétek, a három napos Konyhakiállítás!  A legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat vár rád a Budapest Sportarénában!

8. Konyhakiállítás - 2017. március 3-4-5.

www.konyhakiallitas.hu

Ez az a hely, ahol a fontos dolgok történnek…
Az első, félálomban főzött, napindító kávé. Az első szerelmes rántotta Neki. A nagy bor-sajt-szőlő beszélgetések a barátokkal, persze úgy, hogy valaki a széken ül, valaki a széken ülő ölében és valaki a mosogató melletti pultra kuporodik, hogy elférjetek – sok jó ember, kis helyen is.

Aztán a nagy családi ebédek, ahol meghatva nézed, hogy a legendás csirkesült, amit csak a nagymamád tudott tökéletesen, az a te variációdban is sikert arat, és a picik is mosolyogva falják. Vagy épp ezzel szemben a hirtelen összedobott vacsorák, ahol kiderül, hogy a gasztronómia voltaképp egy kreatív művészeti forma, és bármilyen hozzávalóból lehet valami ehetőt alkotni, csak akarni (és kísérletezni) kell! Nos, igen: a konyha a lakás lelke, az életünk központja, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere. Minden életszakaszban másként és másért fontos, pontosan ezért jó, ha épp olyan, amilyet szeretnénk!

Konyhakiállítás 2017 konyhabútor és konyhai gép, séfek

Konyhakiállítás 2017 konyhabútor és konyhai gép, séfek

Klasszikus konyhabútor ötlet

Okos konyhai megoldások
Az álomkonyha persze mit sem ér praktikus berendezések nélkül. Hatékony gépesítéssel értékes perceket és órákat takaríthatsz meg. A helyszínen olyan világújdonságok várnak, mint az első érintőajtós sütő vagy az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó. Az okos háztartási készülékek szinte helyettünk főznek: több ezer recept közül választhatunk, amikhez elég csak az alapanyagokat beszereznünk, és hamarosan már kész is a csodás ebéd vagy vacsora.

Színes konyhai gépek kedvezményesen

Lesd el a trükköket, egyenesen a profiktól!
Ha ránk hallgatsz, biztos, hogy nem hagyod ki Gianni legújabb olasz receptjeinek bemutatóját, Márk Szonja citrompitéjét, Borbás Marcsi legféltettebb gasztrotitkait, Bede Robi olasz belsőségeit, Bereznay Tamás laktóz-, glutén- és cukormentes finomságait, a különleges olaj kóstolókat és a latte art wokshopot sem. 

Elica páraelszívó

Bosch Konyhai gépek

Csörögj haza a hűtőszekrényedből!
Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert konyhabútort és konyhagépet is nyerhettek, az egyik szerencsés pedig egy különleges telefonfülke hűtőszekrénnyel dobhatja fel otthonát.Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

A Lakberinfo.hu és a Konyhakiállítás közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a Konyhakiállítás felajánlásában az 5 db páros belépőjegyet!

Mindössze 3 kérdésre kell válaszolnod és máris esélyes vagy a Nyereményre!

A nyeremény: 3 db páros belépőjegy!

A játéknak nem feltétele a poszt megosztása, de a megosztók között további páros belépőket sorsolunk ki.

A nyeremény: 2 db páros belépőjegy!

Játék indításának ideje: 2017 - 02 - 23 -12 óra

Játék lezárásának ideje: 2016 - 02 - 28 - 15 óra

Nyertesek:

1 - Dávid Ildikó

2 - Újszegi R.

3 - Kertész Éva

Akik megosztották a posztot és páros belépőjegyet nyertek:

1 - Török Tünde 

2 - Buncsák Viktória

A Belépőjegyeket a Papp László Budapest Sportaréna VIP pénztárában lehet átvenni és hivatkozni kell a Lakberinfo.hu Facebook nyereményjátékára.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!, a
Konyhakiállítás hivatalos Médiapartnere.