A konyha többé nem csupán a főzés helyszíne, hanem sokkal több: mindennapjaink állandó színtere. Jól tudják ezt az IKEA-nál, ezért konyhaszakértőik a segítségedre lesznek abban, hogy olyan teret alkoss meg, ahol te és a családod kényelemben élhessetek. 

Nagy vonalakban már kitaláltad, hogyan nézzen ki a konyhád? Akkor a nehezén már túl vagy! Már csak pontosan fel kell mérned a helyiség adottságait és vázlatot kell készítened. Keresd fel az IKEA áruházak konyha részlegét, ahol a kollégák segítenek a konyhabútor elemek, vagy igény esetén a konyhai gépek kiválasztásában. 

Szívesen szerelnéd a saját konyhádat? Te is megcsinálhatod, de ha még nem csináltál ilyet és szeretnéd, akkor ezt szívesen megteszik helyetted. Összeszerelik és be is üzemelik új konyhádat. Neked már csak a főzésre kell koncentrálni. Tájékozódj a folyamatokról az IKEA áruházak egyikében. Az alábbiakban megtekintheted az aktuális konyhabútor választékot többféle stílusban. 

Modern Ikea teakonyha kis alapterülethez

A sima és kifinomult teakonyha. Íme, egy kis modern konyha, ami világos és tágas. Mi a trükk? Letisztult vonalak, beépített készülékek és színek, a kék szekrényajtóknak és a szőnyegnek köszönhetően.

Vidéki stílusú IKEA konyhabútor

Vidéki stílusú konyha a nagyvárosban. Íme, egy hagyományos stílusú, mégis modern funkciókat tartalmazó konyha. A stílusos vitrinszekrények sok helyet nyújtanak.

Skandináv stílusú IKEA konyhabútor fehér

Kényelmes konyha a nagyvárosban. Vigyél vidéki stílust a nagyvárosba. Ez a család otthonos területté alakította a konyháját egy fűszerkerttel, apró étkezősarokkal és fehér panelajtókkal, melyek a maguk mögött hagyott vidéki életre emlékeztetik őket.

Natúr és fehér IKEA konyha bőr fogantyúkkal

Íme, egy világos, nyugodt és rendezett konyha, ahol a főzés a pihenésről, lassításról nem pedig a stresszes életről szól.

Selyemfényű fekete IKEA konyhabútor

A konyha az otthon szíve. Mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet egy családnak: jut hely a főzésre, a szocializálódásra, a házi feladat írásra és a főzőeszközök tárolására.

Modern Ikea konyha réz fogantyúkkal

A házi séfeknek. Nincsenek faliszekrények? Nem probléma. Ebben a konyhában könnyen elérhetsz minden szükséges eszközt. Vegyél le egy serpenyőt a polcról és mehet a főzés!

Nyitott polcos Ikea konyhabútor

Ikea konyhabútor újrahasznosított anyagokból

A belső az, ami számít! A tudatos élet a konyhával kezdődik. Egy olyan otthonban, ahol minden az erőforrások megőrzéséről és az anyagok újrahasznosításáról szól, még a konyhai előlapok is újrahasznosított fából és újrahasznosított PET palackokból készültek.

Klasszikus stílusú konyhabútor szürkében

Ikea munkalapok konyhába

Halványzöld Ikea konyhabútor

Szigetes konyhabútor

Nagy méretű Ikea szigetes konyhabútor

Újrahasznosított konyhabútor anyag az Ikeánál

Táblafestékes konyhabútor front Ikea

Letisztult design Ikea konyha

Nagy nyitott polcrendszer Ikea

Skandináv stílusú konyhabútor

Modern-klasszikus konyhabútor design Ikea

Valódi skandináv hangulat az Ikeában

Fiókos konyhasziget Ikea stílusban

Natúr fenyő Ikea konyhabútor

Matt fekete Ikea konyha és étkezőbútor

Modern és elegáns konyhabútor Ikeától

Fényes világoszöld konyhabútor

Pici konyha Ikea design

Teljes konyha négy négyzetméteren.

Modern-minimál Ikea konyhabútor

Klasszikus stílusú szép Ikea konyhabútor

Hagyományos megjelenés, modern sokoldalúság. További információk az IKEA weboldalán: www.ikea.hu